reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oto i on! Jego wysokość chleb orkiszowy! [emoji41] Jest absolutnie pyszny!
IMG_20181010_154820.jpg
1539197150309.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_154820.jpg
    IMG_20181010_154820.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 153
  • 1539197150309.jpg
    1539197150309.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Z tego przepisu co Oczekująca? Też muszę coś upiec skoro już mam jeść węglowodany [emoji16]

Jak się trzymam to jem ok 1600-1800, najadam się, nie potrzebuję więcej i boję się więcej jeść [emoji16] ale bardziej niż na kalorie zwracam uwagę na to co jem. A jak mam dni grzeszenia to pewnie zdarza się zjeść 3000-4000, no ale tych już coraz mniej. Oczekująca, chętnie zobaczę Twoje wskazówki, wyślę maila na priv. Ja mam rozpisane ile czego mogę zjeść dziennie, to też Ci mogę wysłać, żebyś sobie porównała [emoji4]

Mimi, polędwiczki z indyka to te małe części piersi [emoji4] robiłam z tego przepisu:
Link do: Indyk gotowany w delikatnym sosie z zielonym groszkiem

Chwilę się robi, a bardzo dobre. Oczywiście nie dodałam mąki pszennej [emoji4]
Ale ty mniej wazysz to i mniejsza kaloryczność jest dla ciebie. Ale obstawiam że ok 1800kcal [emoji6] także pewnie dobrze się prowadzisz [emoji16]

Ale ty mniej wazysz to i mniejsza kaloryczność jest dla ciebie. Ale obstawiam że ok 1800kcal [emoji6] także pewnie dobrze się prowadzisz [emoji16]
Colorado1989 super ten chleb wyglada ! ;) nastepny robie z orkiszowej !
A Mezowi smakuje? Da sie przekonac do pieczonego w domu? [emoji12]

Ka, jak na taka wage to 1800 jest ok ;) a cwiczysz cos? Bo u mnie ostatnio kiepsko

Colorado1989 super ten chleb wyglada ! ;) nastepny robie z orkiszowej !
A Mezowi smakuje? Da sie przekonac do pieczonego w domu? [emoji12]

Ka, jak na taka wage to 1800 jest ok ;) a cwiczysz cos? Bo u mnie ostatnio kiepsko
Błagam, wrzućcie przepis jeszcze raz, wygląda Wow! [emoji7]

Generalnie ćwiczę, ale w tym tygodniu nic niestety, bo jakaś dętka jestem.

A, i piekłam go w keksówce szklanej :)

Oczekująca, a dawałaś cukier/miód/coś innego????
Cukru nie, dalam 7g miodu :D ale na następny raz nie dam, bo chyba bez sensu. Tylko, ze ja robilam z suchych drozdzy.

Dobrze, ze M smakuje, to teraz bedzie zdrowiej ! ;)
Myslalam czy buleczki z tego przepisu bylyby dobre, ale nie wiem czy nie rozleja sie za bardzo hmmm...

reklama
Jakiś słodycz chyba musi być, żeby cukry miały się czym pożywić? Zresztą łyżeczka miodu czy cukru na cały bochenek to nie tragedia [emoji4] u mnie rano omlet z kozim serem i świeży ogórek.

Zmierzyłam się rano i mam w pasie 1,5 cm więcej niż w sobotę ładnie trzymając dietę... Ale coś się dzieje bo mam prawie 2 tygodnie do okresu a czuję się jakbym miała dostać na dniach. Mam nadzieję, że to oznacza wysoki progesteron [emoji16]

Mam nową książkę Musiałowskiej - IO w polskiej kuchni. Nie miałam jeszcze czasu się w nią wgłębić, ale przepisy wydają się ciekawe.

Do góry