Oczekujaca123
Fanka BB :)
Tylko , ze to ta zolta/biala to ona mi tylko do faszerowania pasuje , a po odmrozeniu to nie wiem jak sie zachowa. A i tak mam mega ochote, ze bede jadla chocby 3 dni (pewnie na 2 nam starczy zawsze.moge jesc to samo na obiad i kolacje... tak mam jak cos uwielbiam [emoji7] )Jeśli to miłość do naszego cudnego wnętrza, to oki! [emoji106]Ja camemberta podgrzewam w piekarniku [emoji846] daje na małą foremkę (na wszelki wypadek, jakby mi pękł [emoji41]) i na kawałek folii aluminiowej posmarowanej oliwą z oliwek. Zapieka mi się lepiej niż na patelni, ale to pewnie kwestia indywidualnych zdolności [emoji16]Ja dietę przepisaną miałam na 1800 ważąc 105 kg i nie chudłam [emoji85] ale to było przed metforminą i zdiagnozowaniem io
Nadmiar papryki można sobie zamrozić, jak papryka będzie po 13 zł za kilo można wyciągnąć i się rozkoszować [emoji41]
Mi diabetolog kazala jesc 1800 dietetyk uznala ze nie bede chudnac i musze 2100. . Na razie testuje ta wersje zreszta z większośc obliczeń tak wychodzi. Jak jadlam kiedys 1600 nie chudlam;/ jeden dietetyk online.kazal mi jesc kiedys 2400 i schudłam ale chyba z 4 kg i koniec , ale nie wiedzialam o IO. Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej