reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dziewczyny czy możemy jeść ser camembert? Czy na diecie lepiej nie??
1539161823542.jpg

Załączniki

• 1539161823542.jpg
    1539161823542.jpg
    757,1 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Myślę, że czasem możemy. Dużo białka i dużo tłuszczu a mało węgli więc dobry do sałatek.

Colorado, powodzenia! Oby dobra droga trwała jak najdłużej.

U mnie dziś rano kanapka z jajkiem sadzonym i ogórek zielony. Na obiad mam kaszę gryczaną i polędwiczki z indyka gotowane w sosie z groszkiem

Myślę, że czasem możemy. Dużo białka i dużo tłuszczu a mało węgli więc dobry do sałatek.

Colorado, powodzenia! Oby dobra droga trwała jak najdłużej.

U mnie dziś rano kanapka z jajkiem sadzonym i ogórek zielony. Na obiad mam kaszę gryczaną i polędwiczki z indyka gotowane w sosie z groszkiem
Ka , wyslac Ci te materialy ?

Ile Ty wogole jesz kcal ?
Ja mam wrazenie, ze przy Was to sie obzeram.... ;p jak mam zjesc 3 posilki to sa one ogromne.. ;p

A jak na patelni? On się nie rozplynie?
Trzeba go dac w calosci , wtedy w srodku robi sie miękki , a ta otoczka biala go trzyma i nie wypływa, ale trzeba kontrolowac ;) ja robie chwile z jednej i chwile z drugiej strony, naciskam palcem czy czuje, ze zmiekl i jak "ugina sie" to jest ok.
Na grilu uwielbiam [emoji7] [emoji7] [emoji7]

A i jadlam jeszcze na cukinie czyli grilowana/pieczona cukinia i na to plastry cammembert i pestki dyni. Pycha [emoji7]

Ja jem 2100 kcal przy 120kg wiec chyba ok ;)

Trzeba go dac w calosci , wtedy w srodku robi sie miękki , a ta otoczka biala go trzyma i nie wypływa, ale trzeba kontrolowac ;) ja robie chwile z jednej i chwile z drugiej strony, naciskam palcem czy czuje, ze zmiekl i jak "ugina sie" to jest ok.

A i jadlam jeszcze na cukinie czyli grilowana/pieczona cukinia i na to plastry cammembert i pestki dyni. Pycha [emoji7]

Mmm pycha [emoji6]
Myślę że kaloryczność jest odpowiednia

reklama
Colorado to miłość ich oslepia [emoji16][emoji23]
Jeśli to miłość do naszego cudnego wnętrza, to oki! [emoji106]
A jak na patelni? On się nie rozplynie?
Ja camemberta podgrzewam w piekarniku [emoji846] daje na małą foremkę (na wszelki wypadek, jakby mi pękł [emoji41]) i na kawałek folii aluminiowej posmarowanej oliwą z oliwek. Zapieka mi się lepiej niż na patelni, ale to pewnie kwestia indywidualnych zdolności [emoji16]

Ja dietę przepisaną miałam na 1800 ważąc 105 kg i nie chudłam [emoji85] ale to było przed metforminą i zdiagnozowaniem io :)

Nadmiar papryki można sobie zamrozić, jak papryka będzie po 13 zł za kilo można wyciągnąć i się rozkoszować [emoji41]

Do góry