reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dziewczyny czy możemy jeść ser camembert? Czy na diecie lepiej nie??
1539161823542.jpg

Załączniki

• 1539161823542.jpg
    1539161823542.jpg
    757,1 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Myślę, że czasem możemy. Dużo białka i dużo tłuszczu a mało węgli więc dobry do sałatek.

Colorado, powodzenia! Oby dobra droga trwała jak najdłużej.

U mnie dziś rano kanapka z jajkiem sadzonym i ogórek zielony. Na obiad mam kaszę gryczaną i polędwiczki z indyka gotowane w sosie z groszkiem

Myślę, że czasem możemy. Dużo białka i dużo tłuszczu a mało węgli więc dobry do sałatek.

Colorado, powodzenia! Oby dobra droga trwała jak najdłużej.

U mnie dziś rano kanapka z jajkiem sadzonym i ogórek zielony. Na obiad mam kaszę gryczaną i polędwiczki z indyka gotowane w sosie z groszkiem
Ka , wyslac Ci te materialy ?

Ile Ty wogole jesz kcal ?
Ja mam wrazenie, ze przy Was to sie obzeram.... ;p jak mam zjesc 3 posilki to sa one ogromne.. ;p

A jak na patelni? On się nie rozplynie?
Trzeba go dac w calosci , wtedy w srodku robi sie miękki , a ta otoczka biala go trzyma i nie wypływa, ale trzeba kontrolowac ;) ja robie chwile z jednej i chwile z drugiej strony, naciskam palcem czy czuje, ze zmiekl i jak "ugina sie" to jest ok.
Na grilu uwielbiam [emoji7] [emoji7] [emoji7]

A i jadlam jeszcze na cukinie czyli grilowana/pieczona cukinia i na to plastry cammembert i pestki dyni. Pycha [emoji7]

Ja jem 2100 kcal przy 120kg wiec chyba ok ;)

Trzeba go dac w calosci , wtedy w srodku robi sie miękki , a ta otoczka biala go trzyma i nie wypływa, ale trzeba kontrolowac ;) ja robie chwile z jednej i chwile z drugiej strony, naciskam palcem czy czuje, ze zmiekl i jak "ugina sie" to jest ok.

A i jadlam jeszcze na cukinie czyli grilowana/pieczona cukinia i na to plastry cammembert i pestki dyni. Pycha [emoji7]

Mmm pycha [emoji6]
Myślę że kaloryczność jest odpowiednia

reklama
Colorado to miłość ich oslepia [emoji16][emoji23]
Jeśli to miłość do naszego cudnego wnętrza, to oki! [emoji106]
A jak na patelni? On się nie rozplynie?
Ja camemberta podgrzewam w piekarniku [emoji846] daje na małą foremkę (na wszelki wypadek, jakby mi pękł [emoji41]) i na kawałek folii aluminiowej posmarowanej oliwą z oliwek. Zapieka mi się lepiej niż na patelni, ale to pewnie kwestia indywidualnych zdolności [emoji16]

Ja dietę przepisaną miałam na 1800 ważąc 105 kg i nie chudłam [emoji85] ale to było przed metforminą i zdiagnozowaniem io :)

Nadmiar papryki można sobie zamrozić, jak papryka będzie po 13 zł za kilo można wyciągnąć i się rozkoszować [emoji41]

Do góry