reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oczekująca, caponata idealna dla Ciebie, bo bezmięsna [emoji5]

Nie wiem dalej, skąd się biorą faceci, co lubią dziewczyny z kilogramami, ale dobrze, że są [emoji16]

Ryż i kurczak mówisz, mój boczek i salami [emoji23] i czipsy ...

Mąkę kupiłam w Lidlu, typ 2000 [emoji106]
1539112418628.jpg

Załączniki

• 1539112418628.jpg
    1539112418628.jpg
    708,4 KB · Wyświetleń: 265
reklama

Nie wiem dalej, skąd się biorą faceci, co lubią dziewczyny z kilogramami, ale dobrze, że są [emoji16]

Mąkę kupiłam w Lidlu, typ 2000 [emoji106]Zobacz załącznik 906004
A sprawdzony przepis moge prosic ?;)

Oczekująca, caponata ma dziwne składniki razem, ale serio mega smaczne wyszło [emoji16] aż mam plan więcej bakłażanów kupić i zrobić na 2-3 obiady [emoji41]

Taka ocena przez dietetyka i diabetologa jest na pewno motywująca [emoji846]

Ja 22 października idę do endokrynologa-diabetologa, nie będę miała się czym pochwalić wagowo, no ale trudno [emoji85]

Tymczasem dziś wracam na dobre tory. Na śniadanie je 3 cienkie kromki żytniego chleba [emoji106] z kiełkami brokuła [emoji106] i z 1,5 jajka na twardo i plasterkiem sera żółtego [emoji846]

Oczekująca, caponata ma dziwne składniki razem, ale serio mega smaczne wyszło [emoji16] aż mam plan więcej bakłażanów kupić i zrobić na 2-3 obiady [emoji41]

Taka ocena przez dietetyka i diabetologa jest na pewno motywująca [emoji846]

Ja 22 października idę do endokrynologa-diabetologa, nie będę miała się czym pochwalić wagowo, no ale trudno [emoji85]

Tymczasem dziś wracam na dobre tory. Na śniadanie je 3 cienkie kromki żytniego chleba [emoji106] z kiełkami brokuła [emoji106] i z 1,5 jajka na twardo i plasterkiem sera żółtego [emoji846]
Super, ze wracasz na dobre tory ! ;* powodzenia !

To w przyszlym tygodniu zrobie, bo dzis tata dzwonil, ze kupil mi 20papryk [emoji33] to znow bede jesc faszerowane.

Ja dopiero zaczynam śniadaniem: kanapki z twarogiem ze smietanka i cebulka, surowka z kapusty pekinskiej.

Na obiad bedzie trendy lunch z sosem pomidorowym na to ser zolty i pewnie jakies warzywa :)

reklama

Mąkę kupiłam w Lidlu, typ 2000 [emoji106]Zobacz załącznik 906004
Colorado to miłość ich oslepia [emoji16][emoji23]

Do góry