reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Oczekujaca jak zaczynalas brać metformine po 1 tabletce to do którego posiłku przyjmowalas?
Zastanawiam się nad powrotem do sioforu...

Ka a ty nadal bierzesz siofor?

Mimi, ja biorę Glucophage 1000 na noc i nic mi po nim nie dolega [emoji4] co tam miałyście na śniadanie? U mnie grahamka prosto z piekarni z camembertem, sałatą i ogórkiem [emoji16]

Mimi, ja biorę Glucophage 1000 na noc i nic mi po nim nie dolega [emoji4] co tam miałyście na śniadanie? U mnie grahamka prosto z piekarni z camembertem, sałatą i ogórkiem [emoji16]
A no tak, to mi się z kimś pomylilas :) bo ktoś tu jeszcze chyba brał siofor??

Jak robisz bułeczki? Wychodzą ci puszyste czy raczej takie zwarte, jak ja to mówię gnioty? [emoji16][emoji16]

U mnie na Śniadanie 2 parówki. Na 2 śniadanie miseczka owsianki z solidna ilością borowek :)
IMG_20180831_113329.jpg

Załączniki

• IMG_20180831_113329.jpg
    IMG_20180831_113329.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 184
Oczekujaca jak zaczynalas brać metformine po 1 tabletce to do którego posiłku przyjmowalas?
Zastanawiam się nad powrotem do sioforu...

Ka a ty nadal bierzesz siofor?
@Ka.2606 @Mumi2330 ja po prostu w któryś momencie poczulam, ze mieso mnie ogranicza, jadlam ciagle mieso i mięso... no i pewnego dnia razem z mezem zdecysowalismy, ze próbujemy bez miesa. Na poczatku przerazanie, no bo w sumie co tu jesc ? Dlatego zostawilismy w menu ryby ;) no i nagle okazalo sie , ze wlasciwie ze wszystkiego mozna zrobic kotlety, ze mozna jesc sporo warzyw, co przy jedzeniu miesa jakos nam nie wychodziło. Zaczelismy jesc duzo orzechow nasion straczkow itp i tak juz dwa lata. A jakby mi ktos wczesniej powiedział., ze bede wege albo moj maz bedzie wege to bysmy go wysmiali ;)

Najpierw bralam 1x500 do obiadu tak mi gienkolog zalecila i zaczelam brac chyba 19.07 a 9.08 na wizycie w poradni chorob metabolicznych lekarka zwiekszyla do 3x500

Ja dzis na sniadanie standard kanapka z jajem pomidory i ogorki ;)
Na obiad pojde na miasto... tzn zjem pewnie cos na wage jakies warzywa co tam beda mieli ;) , bo dzis kilku lekarzy mnie czeka. Właśnie siedzę u ortopedy.

A no tak, to mi się z kimś pomylilas :) bo ktoś tu jeszcze chyba brał siofor??

Jak robisz bułeczki? Wychodzą ci puszyste czy raczej takie zwarte, jak ja to mówię gnioty? [emoji16][emoji16]

U mnie na Śniadanie 2 parówki. Na 2 śniadanie miseczka owsianki z solidna ilością borowek :) Zobacz załącznik 893433
Mimi wszystkie owsianki sa dla nas ok czy masz jakas sprawdzona?

Dzis na fb pojawila sie musztarda francuska bez cukru : bio z carrefoura ;)

reklama
Do góry