reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
A no tak, to mi się z kimś pomylilas bo ktoś tu jeszcze chyba brał siofor??Mimi, ja biorę Glucophage 1000 na noc i nic mi po nim nie dolega [emoji4] co tam miałyście na śniadanie? U mnie grahamka prosto z piekarni z camembertem, sałatą i ogórkiem [emoji16]
Jak robisz bułeczki? Wychodzą ci puszyste czy raczej takie zwarte, jak ja to mówię gnioty? [emoji16][emoji16]
U mnie na Śniadanie 2 parówki. Na 2 śniadanie miseczka owsianki z solidna ilością borowek
Załączniki
Oczekujaca123
@Ka.2606 @Mumi2330 ja po prostu w któryś momencie poczulam, ze mieso mnie ogranicza, jadlam ciagle mieso i mięso... no i pewnego dnia razem z mezem zdecysowalismy, ze próbujemy bez miesa. Na poczatku przerazanie, no bo w sumie co tu jesc ? Dlatego zostawilismy w menu ryby no i nagle okazalo sie , ze wlasciwie ze wszystkiego mozna zrobic kotlety, ze mozna jesc sporo warzyw, co przy jedzeniu miesa jakos nam nie wychodziło. Zaczelismy jesc duzo orzechow nasion straczkow itp i tak juz dwa lata. A jakby mi ktos wczesniej powiedział., ze bede wege albo moj maz bedzie wege to bysmy go wysmialiOczekujaca jak zaczynalas brać metformine po 1 tabletce to do którego posiłku przyjmowalas?
Zastanawiam się nad powrotem do sioforu...
Ka a ty nadal bierzesz siofor?
Najpierw bralam 1x500 do obiadu tak mi gienkolog zalecila i zaczelam brac chyba 19.07 a 9.08 na wizycie w poradni chorob metabolicznych lekarka zwiekszyla do 3x500
Ja dzis na sniadanie standard kanapka z jajem pomidory i ogorki
Na obiad pojde na miasto... tzn zjem pewnie cos na wage jakies warzywa co tam beda mieli , bo dzis kilku lekarzy mnie czeka. Właśnie siedzę u ortopedy.
Oczekujaca123
Mimi wszystkie owsianki sa dla nas ok czy masz jakas sprawdzona?A no tak, to mi się z kimś pomylilas bo ktoś tu jeszcze chyba brał siofor??
Jak robisz bułeczki? Wychodzą ci puszyste czy raczej takie zwarte, jak ja to mówię gnioty? [emoji16][emoji16]
U mnie na Śniadanie 2 parówki. Na 2 śniadanie miseczka owsianki z solidna ilością borowek Zobacz załącznik 893433
Dzis na fb pojawila sie musztarda francuska bez cukru : bio z carrefoura
Paula1207
Dla nas są tylko płatki owsiane górskie, nie można tych błyskawicznychMimi wszystkie owsianki sa dla nas ok czy masz jakas sprawdzona?
Dzis na fb pojawila sie musztarda francuska bez cukru : bio z carrefoura
reklama
Oczekujaca123
Ja jednak dotarlam do domu wcześniej i ogarnelam obiad
Dzis u mnie spaghetti z sosem pomidorowo-cukiniowym posypane serem .
Dzis u mnie spaghetti z sosem pomidorowo-cukiniowym posypane serem .
Podziel się: