reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Dziewczyny dostaliśmy zaproszenie na 40 urodziny brata ciotecznego. Na taką imprezę kupuje się jakiś prezent czy raczej jakieś pieniądze?

Dziewczyny dostaliśmy zaproszenie na 40 urodziny brata ciotecznego. Na taką imprezę kupuje się jakiś prezent czy raczej jakieś pieniądze?
Ja bym coś jajcarskiego kupiła, a jak relacja bliska to coś porządnego i przydatnego, jakiś zegarek czy coś, ale ja mało kiedy komukolwiek kasę daję [emoji3]

Ka piękny wynik gratulacje ! Do końca wakacji to 70kg będziesz ważyć albo i mniej!
U mnie ostatnio brak diety waga stoi w miejscu ,bóle coraz silniejsze i jedynie po czekoladzie jest lepiej a podobno jest zabroniona.... Ostatni atak był tak silny że dwie godziny ruszyć się nie mogłam. Gastroskopie mam dopiero 26czerwca ...teraz jeszcze mnie angina dopadła i całkowita utrata głosu....

To prawda Mimi ból jest straszny nigdy mnie tak nic nie bolało nawet po co to było nic w porównaniu z tym. Miałam wrażenie jakby ktoś zaciskał gorset bolało wszystko....
Kiedyś pytałaś czy nie mam zdjęć do porównania.Dziś znalazłam takie , tu było około 120kg i wyglądałam jak wieloryb....to lipiec 2016
received_1683065945092183~2.jpeg

A to ostatnie co wstawiłam
IMAG0257.jpg

W sumie się nie dziwię ,że mnie ludzie nie poznają ;)

Załączniki

• received_1683065945092183~2.jpeg
    received_1683065945092183~2.jpeg
    168,6 KB · Wyświetleń: 219
  • IMAG0257.jpg
    IMAG0257.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 222
Ostatnia edycja:
Agunia, współczuję Ci bardzo... Mam nadzieję, że w Cię w końcu ogarną medycznie [emoji849] a Twoja zmiana, wow!!![emoji7][emoji7][emoji7]

Mimi, ja myślę, że prezent zdecydowanie. Może jakieś przeżycie, np. jazda sportowym samochodem albo skok ze spadochronem? Albo personalnie wygrawerowana karafka i butelka dobrego alkoholu?

Ostatnio mniej się skupiam na menu, nie układam już tak, tylko w domu mam produkty, które są dla mnie ok. Ostatnio jadłam dość mało węglowodanów [emoji16]

Im dłużej o tym myślę, że to coraz bardziej się przekonuję, że ten pomiar był jakiś nieprawidłowy. Spodziewałam się 93kg szczerze mówiąc. Tak czy siak w dół i działam dałej [emoji16]

reklama
To prawda Mimi ból jest straszny nigdy mnie tak nic nie bolało nawet po co to było nic w porównaniu z tym. Miałam wrażenie jakby ktoś zaciskał gorset bolało wszystko....
Kiedyś pytałaś czy nie mam zdjęć do porównania.Dziś znalazłam takie , tu było około 120kg i wyglądałam jak wieloryb....to lipiec 2016Zobacz załącznik 865734
A to ostatnie co wstawiłamZobacz załącznik 865735
W sumie się nie dziwię ,że mnie ludzie nie poznają ;)
Mega zmiana!!!!

Do góry