reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Ka miłego odpoczynku ;)
Jo wszystkiego najlepszego dla roczniaka :)
Ja mam na 18do ginekologa ciekawa jestem co mi powie ,że szpital to wiem tylko kiedy...
A to dziś między burzą a ulewą zebraliśmy na spacerku ;) Mniam
IMAG0528.jpg

Załączniki

• IMAG0528.jpg
    IMAG0528.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 331
Jo, ja też przyłączam się do życzeń! Wszystkiego naj naj! Ale ten czas leci [emoji7]

Powiem Wam, że mam jakiegoś trochę doła ostatnio. Trzycyfrowa waga nie wprawia mnie w zachwyt, dodatkowo kolejne z rzędu uwagi pt "7 mc?! W OGÓLE TEGO PO TOBIE NIE WIDAĆ", które odbieram jako podkreślanie mojej grubości za każdym razem... Tym bardziej, że jak mały się obrócił to widzę różnicę w wielkości brzucha...
Powoli napełniam akumulatory motywacyjne, żeby od września kontynuować odchudzanie :/

reklama
Jo, wszystkiego wymarzonego dla synka![emoji512]

Agunia, trzymam kciuki za zabieg, oby poszło szybko i bezproblemowo.

Colorado, a jak teraz twój brzuszek? Pochwal się [emoji7] co do wagi trzycyfrowej to pomyśl, że musisz ją znosić jeszcze tylko przez 2 miesiące, a potem zapomnisz o niej raz na zawsze. I tak się świetnie trzymasz, więc staraj się nie dołować. A na pewno poczekamy na Ciebie do września [emoji8]

Ja na wyjeździe sobie trochę odpuszczam dietę, ale bez masakry jakiejś.

Do góry