reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Tak [emoji4]Jesteś nauczycielka?
agunia50002
Ka miłego odpoczynku
Jo wszystkiego najlepszego dla roczniaka
Ja mam na 18do ginekologa ciekawa jestem co mi powie ,że szpital to wiem tylko kiedy...
A to dziś między burzą a ulewą zebraliśmy na spacerku Mniam Zobacz załącznik 866645
Dziękujemy za życzenia!!
agunia50002
Trzymajcie kciuki jestem już przyjęta do szpitala teraz czekam na zabieg jeśli po narkozie będzie wszystko ok to mnie dziś wypiszą.
Colorado1989
Jo, ja też przyłączam się do życzeń! Wszystkiego naj naj! Ale ten czas leci [emoji7]
Powiem Wam, że mam jakiegoś trochę doła ostatnio. Trzycyfrowa waga nie wprawia mnie w zachwyt, dodatkowo kolejne z rzędu uwagi pt "7 mc?! W OGÓLE TEGO PO TOBIE NIE WIDAĆ", które odbieram jako podkreślanie mojej grubości za każdym razem... Tym bardziej, że jak mały się obrócił to widzę różnicę w wielkości brzucha...
Powoli napełniam akumulatory motywacyjne, żeby od września kontynuować odchudzanie :/
Powiem Wam, że mam jakiegoś trochę doła ostatnio. Trzycyfrowa waga nie wprawia mnie w zachwyt, dodatkowo kolejne z rzędu uwagi pt "7 mc?! W OGÓLE TEGO PO TOBIE NIE WIDAĆ", które odbieram jako podkreślanie mojej grubości za każdym razem... Tym bardziej, że jak mały się obrócił to widzę różnicę w wielkości brzucha...
Powoli napełniam akumulatory motywacyjne, żeby od września kontynuować odchudzanie :/
reklama
Ka.2606
Jo, wszystkiego wymarzonego dla synka![emoji512]
Agunia, trzymam kciuki za zabieg, oby poszło szybko i bezproblemowo.
Colorado, a jak teraz twój brzuszek? Pochwal się [emoji7] co do wagi trzycyfrowej to pomyśl, że musisz ją znosić jeszcze tylko przez 2 miesiące, a potem zapomnisz o niej raz na zawsze. I tak się świetnie trzymasz, więc staraj się nie dołować. A na pewno poczekamy na Ciebie do września [emoji8]
Ja na wyjeździe sobie trochę odpuszczam dietę, ale bez masakry jakiejś.
Agunia, trzymam kciuki za zabieg, oby poszło szybko i bezproblemowo.
Colorado, a jak teraz twój brzuszek? Pochwal się [emoji7] co do wagi trzycyfrowej to pomyśl, że musisz ją znosić jeszcze tylko przez 2 miesiące, a potem zapomnisz o niej raz na zawsze. I tak się świetnie trzymasz, więc staraj się nie dołować. A na pewno poczekamy na Ciebie do września [emoji8]
Ja na wyjeździe sobie trochę odpuszczam dietę, ale bez masakry jakiejś.
Podziel się: