reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ja nie czuję tego 7 miesiąca [emoji23] mam wrażenie, że w zeszłym miesiącu dwie kreski na teście zobaczyłam heheColorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 i bylo to bardzo przyjemne teraz walczę o 85...
Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie
Co do strojów to do pływania musi być praktyczny i wygodny, jeśli potrzebujesz dla własnego komfortu taki że spodenkami - czemu nie mi styka jednoczęściowy, ale musi mi brzucho i cyca dobrze trzymać, wtedy czuję się komfortowo. Szkoda, że już tak dawno na basenie nie byłam, i jeszcze trochę mnie tam nie będzie [emoji17]
Też widziałam te stroje, ale mam wrażenie, że z biustu to on naleśniki zrobi...Widziałam na stronie Lidla te stroje, może się skuszę na któryś [emoji16] Brawa za 8 z przodu! Nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę, ale jeszcze trochę pracy przede mną [emoji6]
Jesteś na bardzo dobrej drodze do 8 z przodu [emoji4]
Mimi2330
No ja właśnie jak już to ze spodenkami musiałabym mieć. Ale póki co to nie rozbiore się do stroju... Gdyby nie ten brzuch to może może...Colorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 i bylo to bardzo przyjemne teraz walczę o 85...
Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie
Dziewczyny gratuluję Wam osemek [emoji7]
agunia50002
Madagos gratuluję 8 wiem jakie to przyjemne uczucie U mnie dziś 88czyli 39kg na minusie Ja też tak jak Ty walczę o 85
Ka Tobie już nie dużo do 8brakuje !
Mimi ja mam ze spodenkami i jestem zadowolona. Bluzeczka jest z biustonoszem usztywnianym .Co do brzucha kochana byłam teraz na basenie w tym chochołowie i 90% to kobiety grubsze nie wiem czy z 15bylo chudych.
Mimi ja mam ze spodenkami i jestem zadowolona. Bluzeczka jest z biustonoszem usztywnianym .Co do brzucha kochana byłam teraz na basenie w tym chochołowie i 90% to kobiety grubsze nie wiem czy z 15bylo chudych.
Colorado1989
Bo na basen chodzą Ci, co chcą zgubić co nieco [emoji23] szczupaki chodzą na plażę i aqua parki dla lansu heheMadagos gratuluję 8 wiem jakie to przyjemne uczucie U mnie dziś 88czyli 39kg na minusie Ja też tak jak Ty walczę o 85
agunia50002
Colorado na termy tam gdzie byłam jeżdżą by odpoczywać a nie pozbywać się balastu Nie ma się co dziwić, że tak jest ponad połowa naszego społeczeństwa jest otyła lub ma nadwagę.Zresztą widać to po sklepach ile teraz jest ubrań od rozmiaru 46w górę kiedyś tego nie było,żeby coś kupić trzeba było się natrudzić.
Colorado1989
Aaaa termy [emoji16] to faktycznie zmienia postać rzeczy heheColorado na termy tam gdzie byłam jeżdżą by odpoczywać a nie pozbywać się balastu Nie ma się co dziwić, że tak jest ponad połowa naszego społeczeństwa jest otyła lub ma nadwagę.Zresztą widać to po sklepach ile teraz jest ubrań od rozmiaru 46w górę kiedyś tego nie było,żeby coś kupić trzeba było się natrudzić.
agunia50002
A zmienia zmienia, bo na basen ludzie idą popływać a na termy by poleżeć w gorącej wodzie z bąbelkami W basenie przeznaczonym do pływania może było z 5osob reszta wszystko na leżaczkach albo w jacuzzi
Colorado1989
Oj sama pogrzałabym dupkę w termach hehe [emoji16] u nas w mieście jest basen bardziej sportowy niż rekreacyjny, to tam są 4 grupy gości: sportowcy, dbający o formę lub ją odzyskujący emeryci, odchudzający się (ja!) i jacuzziarze [emoji16]A zmienia zmienia, bo na basen ludzie idą popływać a na termy by poleżeć w gorącej wodzie z bąbelkami W basenie przeznaczonym do pływania może było z 5osob reszta wszystko na leżaczkach albo w jacuzzi
Ale fakt, że może i więcej ludzi z większą wagą wszędzie, także i na basenie, ale może też mają po prostu większą odwagę, żeby wyjść na ten basen teraz zreszta, żyć jakoś trzeba, niezależnie od wagi
reklama
madagos
Ja tam korzystam z życia jak moge i sie nie przejmuje ze nie wypada. W nosie mam to co ktos inny pomyśli i na pewno nie zrezygnuje z basenu czy plażowania bo mam kilka kilo za dużo czy rozstepy na brzuchu. Dla własnego komfortu psychicznego cos tam zamaskuje ale absolutnie z niczego nie zamierzam rezygnować
Podziel się: