reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Colorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku :D dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus :)
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 :D i bylo to bardzo przyjemne ;) teraz walczę o 85...

Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok ;) w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie:)
Ja nie czuję tego 7 miesiąca [emoji23] mam wrażenie, że w zeszłym miesiącu dwie kreski na teście zobaczyłam hehe

Co do strojów to do pływania musi być praktyczny i wygodny, jeśli potrzebujesz dla własnego komfortu taki że spodenkami - czemu nie :) mi styka jednoczęściowy, ale musi mi brzucho i cyca dobrze trzymać, wtedy czuję się komfortowo. Szkoda, że już tak dawno na basenie nie byłam, i jeszcze trochę mnie tam nie będzie [emoji17]
Widziałam na stronie Lidla te stroje, może się skuszę na któryś [emoji16] Brawa za 8 z przodu! Nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę, ale jeszcze trochę pracy przede mną [emoji6]
Też widziałam te stroje, ale mam wrażenie, że z biustu to on naleśniki zrobi...

Jesteś na bardzo dobrej drodze do 8 z przodu [emoji4]

Colorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku :D dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus :)
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 :D i bylo to bardzo przyjemne ;) teraz walczę o 85...

Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok ;) w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie:)
No ja właśnie jak już to ze spodenkami musiałabym mieć. Ale póki co to nie rozbiore się do stroju... Gdyby nie ten brzuch to może może...
Dziewczyny gratuluję Wam osemek [emoji7]

Madagos gratuluję 8 wiem jakie to przyjemne uczucie :) U mnie dziś 88czyli 39kg na minusie :) Ja też tak jak Ty walczę o 85 :)
Ka Tobie już nie dużo do 8brakuje !
Mimi ja mam ze spodenkami i jestem zadowolona. Bluzeczka jest z biustonoszem usztywnianym .Co do brzucha kochana byłam teraz na basenie w tym chochołowie i 90% to kobiety grubsze nie wiem czy z 15bylo chudych.

Madagos gratuluję 8 wiem jakie to przyjemne uczucie :) U mnie dziś 88czyli 39kg na minusie :) Ja też tak jak Ty walczę o 85 :)
Ka Tobie już nie dużo do 8brakuje !
Mimi ja mam ze spodenkami i jestem zadowolona. Bluzeczka jest z biustonoszem usztywnianym .Co do brzucha kochana byłam teraz na basenie w tym chochołowie i 90% to kobiety grubsze nie wiem czy z 15bylo chudych.
Bo na basen chodzą Ci, co chcą zgubić co nieco [emoji23] szczupaki chodzą na plażę i aqua parki dla lansu hehe

Colorado na termy tam gdzie byłam jeżdżą by odpoczywać a nie pozbywać się balastu ;) Nie ma się co dziwić, że tak jest ponad połowa naszego społeczeństwa jest otyła lub ma nadwagę.Zresztą widać to po sklepach ile teraz jest ubrań od rozmiaru 46w górę kiedyś tego nie było,żeby coś kupić trzeba było się natrudzić.

Colorado na termy tam gdzie byłam jeżdżą by odpoczywać a nie pozbywać się balastu ;) Nie ma się co dziwić, że tak jest ponad połowa naszego społeczeństwa jest otyła lub ma nadwagę.Zresztą widać to po sklepach ile teraz jest ubrań od rozmiaru 46w górę kiedyś tego nie było,żeby coś kupić trzeba było się natrudzić.
Aaaa termy [emoji16] to faktycznie zmienia postać rzeczy hehe

A zmienia zmienia, bo na basen ludzie idą popływać a na termy by poleżeć w gorącej wodzie z bąbelkami ;) W basenie przeznaczonym do pływania może było z 5osob reszta wszystko na leżaczkach albo w jacuzzi ;)

A zmienia zmienia, bo na basen ludzie idą popływać a na termy by poleżeć w gorącej wodzie z bąbelkami ;) W basenie przeznaczonym do pływania może było z 5osob reszta wszystko na leżaczkach albo w jacuzzi ;)
Oj sama pogrzałabym dupkę w termach hehe [emoji16] u nas w mieście jest basen bardziej sportowy niż rekreacyjny, to tam są 4 grupy gości: sportowcy, dbający o formę lub ją odzyskujący emeryci, odchudzający się (ja!) i jacuzziarze [emoji16]

Ale fakt, że może i więcej ludzi z większą wagą wszędzie, także i na basenie, ale może też mają po prostu większą odwagę, żeby wyjść na ten basen teraz :) zreszta, żyć jakoś trzeba, niezależnie od wagi :)

reklama
Ja tam korzystam z życia jak moge i sie nie przejmuje ze nie wypada. W nosie mam to co ktos inny pomyśli i na pewno nie zrezygnuje z basenu czy plażowania bo mam kilka kilo za dużo czy rozstepy na brzuchu. Dla własnego komfortu psychicznego cos tam zamaskuje ale absolutnie z niczego nie zamierzam rezygnować:)

Do góry