reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

@madagos - i prawidłowo ;) ja przykładowo kupiłam sobie ostatnio szorty i w nich popierdzielam przez Śląsk [emoji23][emoji23][emoji23] są absolutnie super wygodne, a czy komuś się to podoba, mam w nosie :)

Dziewczyny, w końcu udało mi się dziś zjeść grzeczny obiad. 250g fasolki szparagowej z odrobiną masełka, 2 jajka sadzone, 250g kefiru [emoji23] kocham lato!

reklama
Ja tam korzystam z życia jak moge i sie nie przejmuje ze nie wypada. W nosie mam to co ktos inny pomyśli i na pewno nie zrezygnuje z basenu czy plażowania bo mam kilka kilo za dużo czy rozstepy na brzuchu. Dla własnego komfortu psychicznego cos tam zamaskuje ale absolutnie z niczego nie zamierzam rezygnować:)
Super podejście. Też bym tak chciała... Ale nie potrafię :(

Dziewczyny, jestem po dietetyku... Z jednej strony mam mieszane uczucia, a z drugiej jestem przeszczęśliwa [emoji4] u niej na wadze 88,6!!!!!!! Ale boję się, że coś się machina popsuła [emoji39]

Ka, Ty szczupaku! [emoji3] Rewelacyjny wynik! Gratulacje! [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Maszyna na pewno się nie popsuła, to moja waga świruje, myślę, że dietetyk ma sprzęt wart więcej niż 40 zł hehehe

Ka, Ty szczupaku! [emoji3] Rewelacyjny wynik! Gratulacje! [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Maszyna na pewno się nie popsuła, to moja waga świruje, myślę, że dietetyk ma sprzęt wart więcej niż 40 zł hehehe
Ale moja waga pokazuje sporo więcej... No ale u niej z analizy składu ciała wynika, że zgubiłam 3,6kg samej tkanki tłuszczowej + 1kg wody więc chyba jest ok [emoji6]

reklama
Do góry