reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja nigdy nie robiłam, więc nie pomogę [emoji6]

Colorado, kilogram jest do zrzucenia w moment. Masz śliczną wagę. A jak brzusio? Pochwalisz się? ;)

Ja mam w sobotę dietetyka i trochę się cykam, bo zrobiłam sobie 4 tygodnie bez wchodzenia na wagę a było parę grzeszków, więc mam nadzieję, że nie będę z tej wagi w popłochu uciekać [emoji16]
Nooo u mnie kilo do zrzucenia to mordęga [emoji23]

Trzymam kciuki za ceremonię ważenia u dietetyka, na pewno będzie postęp :) albo w ubytku wagi, albo w przyroście mięśni, co też jest dobre [emoji4]

Brzucho sprzed kilku dni, na wakacjach, miało być dla mnie pamiątkowe zdjęcie... Ake dalej nieszczególnie ciążowo [emoji23] ciągle wyglądam jakbym jednak za dużo tych gofrów zjadła hehe chociaż mąż ostatnio stwierdził, że zaczynam chodzić jak kaczka [emoji213], więc gdzieś tam ten ciężar małego już mi zaburza normalną postawę [emoji23]
20180529_164758.jpg
20180529_164745.jpg

Załączniki

• 20180529_164758.jpg
    20180529_164758.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 332
  • 20180529_164745.jpg
    20180529_164745.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Colorado ten Twój maluszek to tam nieźle zwiniety musi być [emoji3] super wyglądasz!!

Ka trzymam kciuki za wizytę. Oby waga pokazała jak najmniej [emoji6]

Ja zaczęłam prowadzić zeszyt.... Zapisuje wszystko co i ile jem...

Mimi dla Michasia używam ectodose,a teraz nebbud kropli nie daje bo uczulają go.A dla Kacpra mam miętowe i eukaliptusowe krople z Niemiec ,mama mi przywozi.
Colorado super wyglądasz!
Ka będzie dobrze trzymam kciuki :)
Mimi ja mam aplikacje My fitness pal i tam zapisuje co jem wylicza kalorie dodajesz ćwiczenia wagę wszystko.
Ja dziś świętuje mały cel osiągnięty jest 8z przodu :D Czyli 38na minusie !!!

Colorado ten Twój maluszek to tam nieźle zwiniety musi być [emoji3] super wyglądasz!!

Ka trzymam kciuki za wizytę. Oby waga pokazała jak najmniej [emoji6]

Ja zaczęłam prowadzić zeszyt.... Zapisuje wszystko co i ile jem...
Dzięki Mimi, a właśnie niedawno zaczęłam 7mc [emoji33] sama nie wiem, gdzie on mi się tam chowa. Dalej nikt nie-poinformowany o ciąży nie wie [emoji16]

Ten zeszycik to jest dobra rzecz, też prowadziłam, wtedy ładnie z jedzeniem się pilnowałam, bo wstyd coś tam było zapisać [emoji16] a z jakiegoś konkretnego powodu zaczęłaś go prowadzić? Bo ja do endokrynologa musiałam :)

Mimi dla Michasia używam ectodose,a teraz nebbud kropli nie daje bo uczulają go.A dla Kacpra mam miętowe i eukaliptusowe krople z Niemiec ,mama mi przywozi.
Colorado super wyglądasz!
Ka będzie dobrze trzymam kciuki :)
Mimi ja mam aplikacje My fitness pal i tam zapisuje co jem wylicza kalorie dodajesz ćwiczenia wagę wszystko.
Ja dziś świętuje mały cel osiągnięty jest 8z przodu :D Czyli 38na minusie !!!
Brawo kochana!!!!
To jakie już masz BMI?

Dzięki Mimi, a właśnie niedawno zaczęłam 7mc [emoji33] sama nie wiem, gdzie on mi się tam chowa. Dalej nikt nie-poinformowany o ciąży nie wie [emoji16]

Ten zeszycik to jest dobra rzecz, też prowadziłam, wtedy ładnie z jedzeniem się pilnowałam, bo wstyd coś tam było zapisać [emoji16] a z jakiegoś konkretnego powodu zaczęłaś go prowadzić? Bo ja do endokrynologa musiałam :)
Jej... Już 7 miesiąc? Szok...
Ja już miałam pokaźne brzuszysko hehe

Zeszyt w sumie do samokontroli bo ostatnio było źle... No i tak jak piszesz, wstyd zapisać baton czekolady czy chipsów....

Mimi, zeszyt bardzo dobry pomysł. Ja prowadziłam u psychologa i nabrałam dobrych nawyków [emoji6] tylko nie odpuszczaj jak Ci się trafi coś złego [emoji16]

Colorado, super wyglądasz, ale na pewno nie na 7mc [emoji3][emoji3][emoji3]

Agunia, gratuluję i zazdroszczę!!!

reklama
Colorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku :D dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus :)
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 :D i bylo to bardzo przyjemne ;) teraz walczę o 85...

Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok ;) w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie:)

Do góry