reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja nigdy nie robiłam, więc nie pomogę [emoji6]

Colorado, kilogram jest do zrzucenia w moment. Masz śliczną wagę. A jak brzusio? Pochwalisz się? ;)

Ja mam w sobotę dietetyka i trochę się cykam, bo zrobiłam sobie 4 tygodnie bez wchodzenia na wagę a było parę grzeszków, więc mam nadzieję, że nie będę z tej wagi w popłochu uciekać [emoji16]
Nooo u mnie kilo do zrzucenia to mordęga [emoji23]

Trzymam kciuki za ceremonię ważenia u dietetyka, na pewno będzie postęp :) albo w ubytku wagi, albo w przyroście mięśni, co też jest dobre [emoji4]

Brzucho sprzed kilku dni, na wakacjach, miało być dla mnie pamiątkowe zdjęcie... Ake dalej nieszczególnie ciążowo [emoji23] ciągle wyglądam jakbym jednak za dużo tych gofrów zjadła hehe chociaż mąż ostatnio stwierdził, że zaczynam chodzić jak kaczka [emoji213], więc gdzieś tam ten ciężar małego już mi zaburza normalną postawę [emoji23]
20180529_164758.jpg
20180529_164745.jpg

Załączniki

• 20180529_164758.jpg
    20180529_164758.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 325
  • 20180529_164745.jpg
    20180529_164745.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Colorado ten Twój maluszek to tam nieźle zwiniety musi być [emoji3] super wyglądasz!!

Ka trzymam kciuki za wizytę. Oby waga pokazała jak najmniej [emoji6]

Ja zaczęłam prowadzić zeszyt.... Zapisuje wszystko co i ile jem...

Mimi dla Michasia używam ectodose,a teraz nebbud kropli nie daje bo uczulają go.A dla Kacpra mam miętowe i eukaliptusowe krople z Niemiec ,mama mi przywozi.
Colorado super wyglądasz!
Ka będzie dobrze trzymam kciuki :)
Mimi ja mam aplikacje My fitness pal i tam zapisuje co jem wylicza kalorie dodajesz ćwiczenia wagę wszystko.
Ja dziś świętuje mały cel osiągnięty jest 8z przodu :D Czyli 38na minusie !!!

Colorado ten Twój maluszek to tam nieźle zwiniety musi być [emoji3] super wyglądasz!!

Ka trzymam kciuki za wizytę. Oby waga pokazała jak najmniej [emoji6]

Ja zaczęłam prowadzić zeszyt.... Zapisuje wszystko co i ile jem...
Dzięki Mimi, a właśnie niedawno zaczęłam 7mc [emoji33] sama nie wiem, gdzie on mi się tam chowa. Dalej nikt nie-poinformowany o ciąży nie wie [emoji16]

Ten zeszycik to jest dobra rzecz, też prowadziłam, wtedy ładnie z jedzeniem się pilnowałam, bo wstyd coś tam było zapisać [emoji16] a z jakiegoś konkretnego powodu zaczęłaś go prowadzić? Bo ja do endokrynologa musiałam :)

Mimi dla Michasia używam ectodose,a teraz nebbud kropli nie daje bo uczulają go.A dla Kacpra mam miętowe i eukaliptusowe krople z Niemiec ,mama mi przywozi.
Colorado super wyglądasz!
Ka będzie dobrze trzymam kciuki :)
Mimi ja mam aplikacje My fitness pal i tam zapisuje co jem wylicza kalorie dodajesz ćwiczenia wagę wszystko.
Ja dziś świętuje mały cel osiągnięty jest 8z przodu :D Czyli 38na minusie !!!
Brawo kochana!!!!
To jakie już masz BMI?

Dzięki Mimi, a właśnie niedawno zaczęłam 7mc [emoji33] sama nie wiem, gdzie on mi się tam chowa. Dalej nikt nie-poinformowany o ciąży nie wie [emoji16]

Ten zeszycik to jest dobra rzecz, też prowadziłam, wtedy ładnie z jedzeniem się pilnowałam, bo wstyd coś tam było zapisać [emoji16] a z jakiegoś konkretnego powodu zaczęłaś go prowadzić? Bo ja do endokrynologa musiałam :)
Jej... Już 7 miesiąc? Szok...
Ja już miałam pokaźne brzuszysko hehe

Zeszyt w sumie do samokontroli bo ostatnio było źle... No i tak jak piszesz, wstyd zapisać baton czekolady czy chipsów....

Mimi, zeszyt bardzo dobry pomysł. Ja prowadziłam u psychologa i nabrałam dobrych nawyków [emoji6] tylko nie odpuszczaj jak Ci się trafi coś złego [emoji16]

Colorado, super wyglądasz, ale na pewno nie na 7mc [emoji3][emoji3][emoji3]

Agunia, gratuluję i zazdroszczę!!!

reklama
Colorado, nie do zwierzenia, ze to juz 7 miesiac :O ja myslalam na początku, że juz jestes po porodzie z pol roku :D dopiero potem doczytałam, ze to Ty i ze jesteś w ciazy :O szokus :)
Agunia, gratulacje! Ja również niedawno świętowałam powrót 8 :D i bylo to bardzo przyjemne ;) teraz walczę o 85...

Mimi, strój mam z decathlonu. Służył mi cala ciaze i teraz tez jest ok ;) w lidlu maja być stroje xxl za 35 albo 39zl. Takini? I zwykle. Ja się przymierzam do kupna stroju ale pływackiego ze spodenkami bo krępuja mnie faceci, którzy pływają za mną i mi zagladaja tam gdzie nie powinni- takie mam wrażenie:)

Do góry