reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Oj też bym popływała [emoji7]

Mimi, ja drugi dzień ledwo przyzwyczajam się do tych tropików, już myślę o ścięciu włosów, bo szlag mnie trafia [emoji16] najbardziej mnie bawiło, jak tubylcy nadmorscy narzekali, że tak gorąco, a dla mnie to tam całkiem znośnie było, mają tam w końcu bryzę i wilgoć od morza, a w głębi lądu to jest dopiero piekarnik [emoji16]

U mnie po zważeniu 1kg na plusie po wyjeździe, mam nadzieję, że po prostu jeszcze nie odpuchłam [emoji33] ale i tak ugrzeczniam się teraz dietowo [emoji85]

reklama
Ale Wam dobrze nad morzem... Ja wczoraj też pierogami pogrzeszylam ale ruskimi. Uwielbiam je... Czekolada i ruskie pierogi to podstawa moich snow kiedy dietuje :D A teraz oczywiscie sie zlamalam w pierony jasne... pare dni luzu bylo i znow wrocilam do gry. Bylam na basenie i bylo... ehhh... CUDOWNIE! Mam nadzieję, ze uda się częściej wyrwać popływać...

Colorado kilogram to malutko i tak bardzo dobrze się trzymasz :)
My wczoraj spontan i Zakopane :D A teraz jedziemy posiedzieć w cieplutkiej wodzie do Chochołowa.Ja strój tzn tankini ze spodenkami ,bo nie było ze spódniczką kupiłam na targu.

Mimi, ja na podstawie moich własnych inhalacji polecam tylko naturalne olejki eteryczne, są one w aptekach i sklepach zielarskich :)

reklama
Ja nigdy nie robiłam, więc nie pomogę [emoji6]

Colorado, kilogram jest do zrzucenia w moment. Masz śliczną wagę. A jak brzusio? Pochwalisz się? ;)

Ja mam w sobotę dietetyka i trochę się cykam, bo zrobiłam sobie 4 tygodnie bez wchodzenia na wagę a było parę grzeszków, więc mam nadzieję, że nie będę z tej wagi w popłochu uciekać [emoji16]

Do góry