reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, no dużo jej jeść faktycznie przy IO nie można. Ale trzeba ją wtedy łączyć z rzeczami z niższym IG
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Zuza, a może trzeba pomieszać mąki? Też nie próbowałam ciasta takiego robić na innej mące niż pszenna ... I dobrze, bo gdybym odkryła jakiś taki tajny sposób to bym jadła same te fit pizze [emoji23]
Colorado1989
Zuza, i jak je oceniasz?
Dla mnie są tak wygodne, jak druga skóra [emoji4] Pewnie szybko zachodzę je na śmierć [emoji16]
Kurde, znowu mi się laparoskopia śniła :/ będzie to teraz chyba mój naczelny koszmar
Dla mnie są tak wygodne, jak druga skóra [emoji4] Pewnie szybko zachodzę je na śmierć [emoji16]
Kurde, znowu mi się laparoskopia śniła :/ będzie to teraz chyba mój naczelny koszmar
Zuza87
Colorado są bardzo wygodne Udało mi się bo były ostatnie i akurat mój rozmiar Podobały mi się też swetry ale za niska jestem Za długie rękawy i ogólnie całość...
Jej...Znowu Cię nawiedził ten koszmar Ja nigdy laparoskopii nie miałam...Boli?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jej...Znowu Cię nawiedził ten koszmar Ja nigdy laparoskopii nie miałam...Boli?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Zuza, no często z większym rozmiarem idzie większa długość niestety. Sama czasem z tym mam problem, choć mam 170 cm :/
Ale fajnie, że legginsy ok ja też rozmiar to strzelałam, ale trafiłam. A potem zorientowałam się, ze na necie są podane rozmiarówki lidlowe [emoji4]
Nie wiem, czy boli, bo jeszcze nie miałam, ale jak do stycznia w ciąży nie będę, to gin będzie chciał mnie na to wysłać. A ja jestem psychiczna w kwestii ingerencji w ciało :/ no i stąd koszmary.
Ale fajnie, że legginsy ok ja też rozmiar to strzelałam, ale trafiłam. A potem zorientowałam się, ze na necie są podane rozmiarówki lidlowe [emoji4]
Nie wiem, czy boli, bo jeszcze nie miałam, ale jak do stycznia w ciąży nie będę, to gin będzie chciał mnie na to wysłać. A ja jestem psychiczna w kwestii ingerencji w ciało :/ no i stąd koszmary.
reklama
agunia50002
Laparoskopia jest robiona w całkowitej narkozie ,więc nie boli Zależy co się ma robione ja miałam pół roku po cc i zamiast 3nacięć miałam 5 i po wybudzeniu uczucie jakby ktoś skopał mi brzuch.Po 24 godz wypisałam się na własne żądanie ,bo Kacper był malutki a ja 200km od domu....Ja mam wizytę styczeń luty i jak endometrioza nadal będzie na jajniku to czeka mnie laparoskopia...Co do wagi moja też stanęła ...jeszcze ze dwa dni i okresu dostanę i czuję się opuchnięta ..obolała...a jeść to bym ciągle jadła ...
Podziel się: