reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado, to może być to :)))) no ale jeszcze tydzień czekania...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, ja chyba już w weekend zatestuję, bo piątek wieczorem kończę brać progesteron. Na początku naszych starań miałam też jeden taki cykl z podwyższoną dłużej tempką, ale nie brałam duphastonu i nic z tego jednak nie było.

Jeśli w tym cyklu wypali, to ginowi chyba cały bak paliwa do jego wypasionego bmw w podziękowaniu kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jak tam dziewczynki z dietą?
Wczoraj byłam znowu w Lidlu ( mam go najbliżej ^^) a tam na samym wejściu wielkie, lukrowane, pachnące rogale ...
I wiecie co? Kurde, resztkami woli udało mi się oprzeć [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha to super :-) a powiem Wam, że ja nigdy tych rogali nie jadłam i jakoś mnie nie ciągnie :)

Ja dziś pokutuję po wczorajszych ciastkach koktajlem z buraka i kiwi i kotletami z soczewicy :)

Colorado, to czekamy do weekendu :)

Ja jestem z Poznania i rogale marcińskie to u nas tradycja!Muszę(czyt.CHCĘ) zjeść chociaz jednego;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, te z lidla pewnie nie mają startu do poznańskich. Jakbym miała okazję takiego oryginalnego zjeść, to też dwa razy bym się nie zastanawiała [emoji4] uwielbiam takie miejscowe smaczki [emoji4] muszę kiedyś małża namówić na wycieczkę do Poznania właśnie w tym okresie [emoji173]

Ka, brzmi smacznie ta pokuta [emoji16] ja wczoraj zrobiłam krem z brokułów z serem pleśniowym, dziś chyba będzie krem z pomidorów. Zostało mi sporo rosołu po niedzieli, a taki pyszny wyszedł, że trzeba go zagospodarować [emoji4]poza tym uwielbiam zupy i mam wymówkę, żeby ją zrobić, bo mąż to tak średnio za zupami [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo,są pyszne:) Ale dobrze że tylko raz w roku się po nie sięga;) To prawda,z cukierni to inna bajka;)
Heh,może za rok już maleństwo będzie z Wami o tej porze za co bardzo mocno trzymam kciuki:*
Super,jeśli lubisz:* Ja nie przepadam za zupami krem,wolę w tradycyjnej formie.Wyjątkiem jest zupa z dyni no ale ona się praktycznie rozpuszcza. Ja najbardziej lubie pomidorową, rosół, ogórkową i barszcz mojej mamy,mi się za cholerę nie udaje...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado nic nie idzie z endo ja mam 3stopien i przez to że jest tego bardzo dużo mam ciągły ból brzucha i przez to że pokryły całe jelita to mam troszkę problemów .
Kasia mówią że ustępuje na czas ciąży u mnie się nasiliła ból był niesamowity cały czas na przeciwbólowych byłam.A ze wzrostem macicy zrosty rozciągały się i pękały .... na samą myśl czuję ten ból....przez to okres ciąży był dla mnie straszną męczarnią całe 37tygodni bólu ...
Kasia u mnie podobnie dieta poszła w diabły [emoji14] dziś biorę ostatnią tabletkę więc pewnie jutro @ dostanę i tylko słodycze bym jadła !
Oj za karpia to bym duszę sprzedała mniam :)
O matko.... współczuję tego bólu. Dobrze ze to już za tobą.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja też jestem zupna i mąż je bez problemu więc często robię :)

Dziś się dobrze trzymam, więc zaraz wskakuję na orbitreka :)

reklama
Ka poczytaj o treningu interwałowym, można robić na orbitreku. U mnie działał super, podkreca metabolizm.
Podczytuję Was chociaż się nie zapisałam do tego wątku. Ale ja się na razie nie odchudzam ani póki co nie planuję:D

Do góry