reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, ja chyba już w weekend zatestuję, bo piątek wieczorem kończę brać progesteron. Na początku naszych starań miałam też jeden taki cykl z podwyższoną dłużej tempką, ale nie brałam duphastonu i nic z tego jednak nie było.
Jeśli w tym cyklu wypali, to ginowi chyba cały bak paliwa do jego wypasionego bmw w podziękowaniu kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jak tam dziewczynki z dietą?
Wczoraj byłam znowu w Lidlu ( mam go najbliżej ^^) a tam na samym wejściu wielkie, lukrowane, pachnące rogale ...
I wiecie co? Kurde, resztkami woli udało mi się oprzeć [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli w tym cyklu wypali, to ginowi chyba cały bak paliwa do jego wypasionego bmw w podziękowaniu kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jak tam dziewczynki z dietą?
Wczoraj byłam znowu w Lidlu ( mam go najbliżej ^^) a tam na samym wejściu wielkie, lukrowane, pachnące rogale ...
I wiecie co? Kurde, resztkami woli udało mi się oprzeć [emoji23][emoji23][emoji23]
Ka.2606
Hahaha to super :-) a powiem Wam, że ja nigdy tych rogali nie jadłam i jakoś mnie nie ciągnie
Ja dziś pokutuję po wczorajszych ciastkach koktajlem z buraka i kiwi i kotletami z soczewicy
Colorado, to czekamy do weekendu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś pokutuję po wczorajszych ciastkach koktajlem z buraka i kiwi i kotletami z soczewicy
Colorado, to czekamy do weekendu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Zuza, te z lidla pewnie nie mają startu do poznańskich. Jakbym miała okazję takiego oryginalnego zjeść, to też dwa razy bym się nie zastanawiała [emoji4] uwielbiam takie miejscowe smaczki [emoji4] muszę kiedyś małża namówić na wycieczkę do Poznania właśnie w tym okresie [emoji173]
Ka, brzmi smacznie ta pokuta [emoji16] ja wczoraj zrobiłam krem z brokułów z serem pleśniowym, dziś chyba będzie krem z pomidorów. Zostało mi sporo rosołu po niedzieli, a taki pyszny wyszedł, że trzeba go zagospodarować [emoji4]poza tym uwielbiam zupy i mam wymówkę, żeby ją zrobić, bo mąż to tak średnio za zupami [emoji16]
Ka, brzmi smacznie ta pokuta [emoji16] ja wczoraj zrobiłam krem z brokułów z serem pleśniowym, dziś chyba będzie krem z pomidorów. Zostało mi sporo rosołu po niedzieli, a taki pyszny wyszedł, że trzeba go zagospodarować [emoji4]poza tym uwielbiam zupy i mam wymówkę, żeby ją zrobić, bo mąż to tak średnio za zupami [emoji16]
Zuza87
Nooo,są pyszne Ale dobrze że tylko raz w roku się po nie sięga To prawda,z cukierni to inna bajka
Heh,może za rok już maleństwo będzie z Wami o tej porze za co bardzo mocno trzymam kciuki:*
Super,jeśli lubisz:* Ja nie przepadam za zupami krem,wolę w tradycyjnej formie.Wyjątkiem jest zupa z dyni no ale ona się praktycznie rozpuszcza. Ja najbardziej lubie pomidorową, rosół, ogórkową i barszcz mojej mamy,mi się za cholerę nie udaje...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Heh,może za rok już maleństwo będzie z Wami o tej porze za co bardzo mocno trzymam kciuki:*
Super,jeśli lubisz:* Ja nie przepadam za zupami krem,wolę w tradycyjnej formie.Wyjątkiem jest zupa z dyni no ale ona się praktycznie rozpuszcza. Ja najbardziej lubie pomidorową, rosół, ogórkową i barszcz mojej mamy,mi się za cholerę nie udaje...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
O matko.... współczuję tego bólu. Dobrze ze to już za tobą.Colorado nic nie idzie z endo ja mam 3stopien i przez to że jest tego bardzo dużo mam ciągły ból brzucha i przez to że pokryły całe jelita to mam troszkę problemów .
Kasia mówią że ustępuje na czas ciąży u mnie się nasiliła ból był niesamowity cały czas na przeciwbólowych byłam.A ze wzrostem macicy zrosty rozciągały się i pękały .... na samą myśl czuję ten ból....przez to okres ciąży był dla mnie straszną męczarnią całe 37tygodni bólu ...
Kasia u mnie podobnie dieta poszła w diabły [emoji14] dziś biorę ostatnią tabletkę więc pewnie jutro @ dostanę i tylko słodycze bym jadła !
Oj za karpia to bym duszę sprzedała mniam
reklama
Podziel się: