reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Uff, na wizycie u gina okazało się, że pęcherzyk pękł, więc szansa w tym cyklu jest [emoji108]

Day upy widziałam w reklamie, ale skoro mówicie, że mają dobry skład to może rozejrzę się za nimi [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, u nas załapałam się na te legginsy cudem, bo zawsze jak jest jakaś kolekcja plus size, to ani się nie obejrzę, a już nic nie ma [emoji16]

Tyle chodzę do lidla i ich nie zauważyłam [emoji16] albo zauważyłam tylko zignorowałam sądząc, że tam też jest cała tablica Mendelejewa [emoji23]

Zgrzeszyłam wczoraj, zjadłam 4 kostki czekolady :/ ale to był efekt negocjacji z moją nieodpartą chęcią na kebaba [emoji16]

Cóż to za grzech 4 kostki :) a na pewno lepsze to niż kebab! Ja przy sobocie też mam wagę w poważaniu - robię dziś cheat meal w wersji domowo-zdrowej: burgery wołowe w bułkach gryczanych z domowymi frytkami z pieca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja:)
Jak to się stało że przegapiłam ten wątek:o Przeglądam sobie dziś forum i widzę ten temat,myślę sobie "znowu temat zdublowany to wejdę i zaproszę dziewczyny na nasz wątek"...Jakież było moje zdziwienie jak zaczęłam czytać:o

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia niezmiennie podziwiam!!!Jesteś niesamowita:*
Kasia Ty też bardzo dużo zgubiłaś:o Czemu się nie chwaliłaś?!
Ka.podaj przepis na pierogi:)
Macie przepis na zdrowszą pizze?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Zuza, witamy :)

Podaję przepis na ciasto na pierogi:
250ml ciepłej wody, 1 jajko, 2 łyżki oleju, 0,5kg mąki orkiszowej. Farsz zrobiłam z mięsa drobiowego z rosołu i suszonych grzybów. Trzeba gotować ciut dłużej niż zwykłe :)

Pizzy jeszcze nie robiłam, ale planuję zrobić tą niedługo: Link do: Zdrowa pizza na pełnoziarnistym spodzie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry