reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

A u mnie kamyczki w pęcherzyku mają koło centymetra i jest ich dużo.Powiedział mi, że leki przeciwbólowe i dieta lekkostrawna.A jak bardziej będzie boleć niż teraz to do chirurga.
IMAG0087.jpg
Zawsze musi coś być.A koło 14będą wyniki z krwi.
Mimi ja też nie wiem co to ale daj znać po.

Załączniki

• IMAG0087.jpg
    IMAG0087.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 414
reklama
O masz... teraz dużo osób ma kamienie :/

Badanie trwało 2min. Trzyma się w ręku taką sondę i to na zasadzie drgań jakiś tam....
Wyszedł mi niedobór Wit A B6 C D3

O masz... teraz dużo osób ma kamienie :/

Badanie trwało 2min. Trzyma się w ręku taką sondę i to na zasadzie drgań jakiś tam....
Wyszedł mi niedobór Wit A B6 C D3
O rany, ale magia! Ale to takie medyczne czy szarlatańskie? [emoji16] Nie słyszałam o tym biorezonansie przyznam się :)

Agunia, oby dieta Ci to rozgoniła... :(

Te kamienie to kojarzyły mi się do tej pory z dolegliwością osób starszych, a tu tyle młodych osób o tym pisze [emoji33]

O rany, ale magia! Ale to takie medyczne czy szarlatańskie? [emoji16] Nie słyszałam o tym biorezonansie przyznam się :)

Agunia, oby dieta Ci to rozgoniła... :(

Te kamienie to kojarzyły mi się do tej pory z dolegliwością osób starszych, a tu tyle młodych osób o tym pisze [emoji33]
Nie.... nie medyczne ;)

U mnie i babcia i mama miały kamienie...

Ale powiem Wam ze babka mówiła dużo różnych mądrych rzeczy... pewnie warto byłoby chodzić na spotkania ale wizyty ma drogawe ;/

Jutro idę po skierowanie do chirurga. Pewnie trochę poczekam w kolejce. Najbardziej boli jak chodzę i coś ciężkiego podnoszę a że Michaś sporo waży to boli. A do tego ciągle mnie mdli i ciągnie na wymioty .Dzis cały dzień na jogutrach bo po nich nie boli tak.
A sie wkurwi... źle mi krew pobrały i zadzwoniły, że mam hemolize i osocze jest mętne, bo krwinki popękały i muszę iść na kolejne pobranie bo badań nie mogli zrobić.

Już o 6.30 byłam na pobraniu .Pobrały mi z dłoni boli jak nie powiem co.Zobaczymy koło 13czy wyjdą wyniki czy to co wczoraj.Na 11.30 mam do rodzinnej zobaczymy czy wypisze mi skierowanie do chirurga.
Wlazłam na wagę i kolejny kilogram mniej czyli już 36 :)

Już o 6.30 byłam na pobraniu .Pobrały mi z dłoni boli jak nie powiem co.Zobaczymy koło 13czy wyjdą wyniki czy to co wczoraj.Na 11.30 mam do rodzinnej zobaczymy czy wypisze mi skierowanie do chirurga.
Wlazłam na wagę i kolejny kilogram mniej czyli już 36 :)
I jak tam?
A tak mowilas ze -40kg to tak daleko... A to prawie już ;) A jak Twoja skóra?

reklama
Dostałam skierowanie do chirurga.Badania ok tylko cholesterol podwyższony.Moje osłabienie spowodowane jest kamieniami .Temperature mam 34.9-35.3 i przechodzę kawałek i kapie ze mnie.
Mimi, bo tak to jest wydaje ale, że niby już a to jeszcze tyle wysiłku by osiągnąć to -40.Co do skóry nie jest tragiczna najgorsze to na samym dole brzucha, bo tu tylko plastyka brzucha by pomogła.Obliczałam BMI kiedyś i dziś i ze skrajnej otyłości dziś mam już tylko nadwagę :)
Screenshot_20180511-191915.png
Screenshot_20180511-191934.png

Załączniki

• Screenshot_20180511-191915.png
    Screenshot_20180511-191915.png
    72 KB · Wyświetleń: 428
  • Screenshot_20180511-191934.png
    Screenshot_20180511-191934.png
    78 KB · Wyświetleń: 430
Do góry