reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi nic nowego nie jadł .
Byliśmy u lekarza i wielka niewiadoma.Jutro mamy skierowanie na badania z krwi w kierunku szkarlatyny i jakiegoś zmutowanego wirusa na m.Wysypka nie pasuje do 3 dniówki za to pasują węzły powiększone.Znow wysypka pasuje do szkarlatyny ale węzły nie pasują.Zawalone gardło przypominające anginę i 40stopniowa goraczka pasują do szkarlatyny plus zatkany nos.A do tego zmutowanego wirusa pasuje wszystko ale on rzadko występuje. I cholera wie co jest.Powiem wam że mam dość.Na dietę nie mam czasu ,jeść zbytnio też nie ciągle Michaś albo na rękach albo w wózku .A i mamy 8zęba :)

reklama
Agunia, ale macie przeboje. Mam nadzieję, że szybko Was zdiagnozują i wyleczą [emoji8]

Colorado, to nieciekawie masz z tym rowerem. Ja sobie nie wyobrażam nie móc jeździć, cieszę się, że się sezon w tym roku szybko zaczął [emoji16] Właśnie zrobiłam 15km i popijam koktajl: mleko kokosowe+banan+masło orzechowe+siemię lniane [emoji4]

Mimi nic nowego nie jadł .
Byliśmy u lekarza i wielka niewiadoma.Jutro mamy skierowanie na badania z krwi w kierunku szkarlatyny i jakiegoś zmutowanego wirusa na m.Wysypka nie pasuje do 3 dniówki za to pasują węzły powiększone.Znow wysypka pasuje do szkarlatyny ale węzły nie pasują.Zawalone gardło przypominające anginę i 40stopniowa goraczka pasują do szkarlatyny plus zatkany nos.A do tego zmutowanego wirusa pasuje wszystko ale on rzadko występuje. I cholera wie co jest.Powiem wam że mam dość.Na dietę nie mam czasu ,jeść zbytnio też nie ciągle Michaś albo na rękach albo w wózku .A i mamy 8zęba :)
Bidulek :/

Wyniki były trochę później i jest wszystko dobrze.Michaś ma zmutowaną 3 dniówke .W badaniach wyszły wirusy i mam go obserwować i jak coś to przyjeżdżać.
A muszę Wam powiedzieć ,że mój synuś był bardzo dzielny dziś nawet nie zapłakł przy pobieraniu .A pani pobrała do 4 pojemniczków.

Wyniki były trochę później i jest wszystko dobrze.Michaś ma zmutowaną 3 dniówke .W badaniach wyszły wirusy i mam go obserwować i jak coś to przyjeżdżać.
A muszę Wam powiedzieć ,że mój synuś był bardzo dzielny dziś nawet nie zapłakł przy pobieraniu .A pani pobrała do 4 pojemniczków.
To super ze to nic groźnego. Dzielny chłopak [emoji4]

reklama
Do góry