reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dostałam skierowanie do chirurga.Badania ok tylko cholesterol podwyższony.Moje osłabienie spowodowane jest kamieniami .Temperature mam 34.9-35.3 i przechodzę kawałek i kapie ze mnie.
Mimi, bo tak to jest wydaje ale, że niby już a to jeszcze tyle wysiłku by osiągnąć to -40.Co do skóry nie jest tragiczna najgorsze to na samym dole brzucha, bo tu tylko plastyka brzucha by pomogła.Obliczałam BMI kiedyś i dziś i ze skrajnej otyłości dziś mam już tylko nadwagę :)Zobacz załącznik 855998 Zobacz załącznik 855999
Wspaniale! !!!!!! Agunia jeszcze jedna ciąża i będziesz 50kg ważyć [emoji1]

reklama
Ka brawo ważne ,że spada i tak jak piszesz bliżej 90niz 100 u mnie to samo.
Mimi już wolę tyle ile ważę niż kolejną ciążę :p
Udanej zabawy!!!
Colorado i nikt mi teraz nie powie, że się nie da, bo się da :D Tylko trzeba chcieć.
U mnie kolejne 0.5kg mniej .Ciągle mi niedobrze już mam dość jogurtów ale tylko po nich aż tak nie boli.
A mój mąż wyjechał znów na tydzień a Michaś dostał wczoraj znów 40stopni gorączki .Mam już dość!! !!
Miłego weekendu:)

Ka brawo ważne ,że spada i tak jak piszesz bliżej 90niz 100 u mnie to samo.
Mimi już wolę tyle ile ważę niż kolejną ciążę :p
Udanej zabawy!!!
Colorado i nikt mi teraz nie powie, że się nie da, bo się da :D Tylko trzeba chcieć.
U mnie kolejne 0.5kg mniej .Ciągle mi niedobrze już mam dość jogurtów ale tylko po nich aż tak nie boli.
A mój mąż wyjechał znów na tydzień a Michaś dostał wczoraj znów 40stopni gorączki .Mam już dość!! !!
Miłego weekendu:)
Ależ się wymeczysz :/ zdrówka dla Was

Hej! A co tu taka cisza? ;)
Wesele było super udane ale minęło tak szybko.... ; ( kolejne za miesiąc [emoji1]

Tym razem oczki były takie ;)
20180512_144657-1.jpg

Załączniki

• 20180512_144657-1.jpg
    20180512_144657-1.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 216
Mimi, Ty sama takie oczka robisz? [emoji1]

Ja się nawet nie odzywam w kwestiach jedzeniowych [emoji14] wczoraj mieliśmy komunię, to też trochę popłynęłam [emoji14]

reklama
Niestety nie ; ( ja tylko skromniejsze makijaże np na poprawiny robiłam ale nie pyknelam fotki :/

Jak po komunii?
Ja to w ogóle nie mówię nic o diecie.... ;/

Do góry