reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

U nas chyba burza będzie bo już pogrzmiewa A ja akurat idę ze starszym do logopedy . Nie wymawia r. Ciekawe co nam powie

reklama
Mimi, a ile starszak ma lat?

Mnie początek burzy złapał więc dziś tylko 13 km [emoji16]

Cześć dziewczyny :)
Ka lepiej ale dalej wysypany.Mam nadzieję ,że szybko zejdzie.
Ja byłam na pobraniu krwi po 45minutach mi pobrali ws,ystkie żyły sie schowały .Wstydnisie :D
A na8 jade na usg jamy brzusznej bo po prawej stronie wyczułam coś twardego.

45 min Cię meczyli? O masakra ;)
Powodzenia na usg [emoji11]

Ja odebrałam swoją morfologie i wydaje się być ok. Żelazo też mam w normie tylko ta ferrytyna niska

Od uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy :p
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.

Od uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy :p
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.
On jak był malutki to zamiast r mówił j
Teraz mówi L i Pani powiedziała ze to tak jakby ostatni etap przed prawidłowym r ale to L mówi już z 2lata albo i dłużej.... zdecydowałam Ze trochę z nim pochodzę. Kobitka bierze tylko 30zl/45min [emoji5]

reklama
Do góry