reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Skończył 5 latMimi, a ile starszak ma lat?
Mnie początek burzy złapał więc dziś tylko 13 km [emoji16]
agunia50002
Cześć dziewczyny
Ka lepiej ale dalej wysypany.Mam nadzieję ,że szybko zejdzie.
Ja byłam na pobraniu krwi po 45minutach mi pobrali ws,ystkie żyły sie schowały .Wstydnisie
A na8 jade na usg jamy brzusznej bo po prawej stronie wyczułam coś twardego.
Ka lepiej ale dalej wysypany.Mam nadzieję ,że szybko zejdzie.
Ja byłam na pobraniu krwi po 45minutach mi pobrali ws,ystkie żyły sie schowały .Wstydnisie
A na8 jade na usg jamy brzusznej bo po prawej stronie wyczułam coś twardego.
agunia50002
Od uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.
Mimi2330
On jak był malutki to zamiast r mówił jOd uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy
Teraz mówi L i Pani powiedziała ze to tak jakby ostatni etap przed prawidłowym r ale to L mówi już z 2lata albo i dłużej.... zdecydowałam Ze trochę z nim pochodzę. Kobitka bierze tylko 30zl/45min [emoji5]
reklama
Podziel się: