reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

U nas chyba burza będzie bo już pogrzmiewa A ja akurat idę ze starszym do logopedy . Nie wymawia r. Ciekawe co nam powie

reklama
Mimi, a ile starszak ma lat?

Mnie początek burzy złapał więc dziś tylko 13 km [emoji16]

Cześć dziewczyny :)
Ka lepiej ale dalej wysypany.Mam nadzieję ,że szybko zejdzie.
Ja byłam na pobraniu krwi po 45minutach mi pobrali ws,ystkie żyły sie schowały .Wstydnisie :D
A na8 jade na usg jamy brzusznej bo po prawej stronie wyczułam coś twardego.

45 min Cię meczyli? O masakra ;)
Powodzenia na usg [emoji11]

Ja odebrałam swoją morfologie i wydaje się być ok. Żelazo też mam w normie tylko ta ferrytyna niska

Od uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy :p
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.

Od uciskania i oklepywania mam obolałą i spuchniętą rękę.A teraz czekam, bo lekarz sie nie spieszy :p
Mimi co do wymawiania r to z Kacprem też byłam jak miał 6lat dostaliśmy ćwiczenia na "ryranie " ale r ma się samo wyksztalcic i na to trzeba czasu. My chyba mieliśmy rok ale szybciej poszło.
On jak był malutki to zamiast r mówił j
Teraz mówi L i Pani powiedziała ze to tak jakby ostatni etap przed prawidłowym r ale to L mówi już z 2lata albo i dłużej.... zdecydowałam Ze trochę z nim pochodzę. Kobitka bierze tylko 30zl/45min [emoji5]

reklama
Do góry