reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

35 to nic [emoji3]
Jo, 6,5 też niczego sobie [emoji3]

Ja się zważylam i jest kilo na plusie od poniedziałku. Powiem Wam, że mam dzień kiedy chcę pieprznąć to całe odchudzanie. Męczę się miesiąc, żeby zrzucić 2 kilo, potem wracają mi one w tydzorn, i znów się męczę, żeby je stracić. Za tydzień mam dietetyka i chyba pierwszy raz będzie bez sukcesów... No, ale najważniejsze to nie odwołać wizyty [emoji16] a ten tydzień robię sobie wycisk...

reklama
35 to nic [emoji3]
Jo, 6,5 też niczego sobie [emoji3]

Ja się zważylam i jest kilo na plusie od poniedziałku. Powiem Wam, że mam dzień kiedy chcę pieprznąć to całe odchudzanie. Męczę się miesiąc, żeby zrzucić 2 kilo, potem wracają mi one w tydzorn, i znów się męczę, żeby je stracić. Za tydzień mam dietetyka i chyba pierwszy raz będzie bez sukcesów... No, ale najważniejsze to nie odwołać wizyty [emoji16] a ten tydzień robię sobie wycisk...
Niestety mam tak samo :(

IMAG0037.jpg
IMAG0034.jpg
IMAG0032.jpg
Cześć dziewczyny .U nas jakiś pechowy okres pierw angina teraz jakaś wysypka bez gorączki i nie wiem co to może wy wiecie?
Najwięcej na twarzy ręce od łokci w dół i nogi od kolan do stóp na reszcie nie da tak intensywne te zmiany raczej pojedyncze.

Załączniki

• IMAG0037.jpg
    IMAG0037.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 292
  • IMAG0034.jpg
    IMAG0034.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 289
  • IMAG0032.jpg
    IMAG0032.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 289
Ka, podziwiam 20 km [emoji4] wcześniej jak jeździłam na rowerze to zawsze pod wieczór, bo po jakiś 10 km już na nic innego sił bym nie miała [emoji4]

Masz jakąś apkę, która robiłaby Ci statystyki szczegółowe? [emoji1]

Agunia, ale bidulek z tą wysypką [emoji33] jest coś lepiej?

Colorado, jeżdżę z Endomondo [emoji3] ja rower uwielbiam, także nawet w ogóle nie czuję zmęczenia. Życzę Wam udanego tygodnia. Ja zaczęłam od domowego pasztetu i sałatki (sałata, oliwki, ogórek małosolny) a na obiad mam rybę w panierce z cieciorki i kapustę kiszoną [emoji16]

reklama
Colorado, jeżdżę z Endomondo [emoji3] ja rower uwielbiam, także nawet w ogóle nie czuję zmęczenia. Życzę Wam udanego tygodnia. Ja zaczęłam od domowego pasztetu i sałatki (sałata, oliwki, ogórek małosolny) a na obiad mam rybę w panierce z cieciorki i kapustę kiszoną [emoji16]
Mmmm pyszności [emoji7]

Co do roweru to też bardzo lubię, tylko mam taki problem, że mnie cztery litery i okolice bolą, odparzają się i w ogóle :( próbowałam już innych siodełek, nakładek żelowych na siodełko i nic mi nie pomagało :/

Do góry