reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Zuza, czas leci nieubłaganie, przez to trzeba cieszyć się każdą chwilą [emoji1] sezon lodowy też mnie męczy, ale lody to nie tami najgorszy grzech, o ile wybierze się np sorbet albo jakiś śmietankowy [emoji1]

Agunia, gratulacje! Też tak masz, że zastanawiasz się, jak dawałaś radę nosić na sobie wcześniej tyle kg? [emoji1]

Ka, aaa to faktycznie nie tak super blisko [emoji1] no ale za miedzę to się nie jeździ na wycieczki [emoji1] osobiście nie cierpię autostrad, a zwłaszcza jazdy nimi za dnia [emoji23] mąż nas woził teraz, bo jak przepięłam adapter do pasów na siedzenie pasażera, to nie chciało nam się go przekładać [emoji1]

reklama
Zuza fajnie że się odezwałaś i, że wszystko u Was dobrze:* Dominiś szybko rośnie u was 9miesiecy a u nas jutrob10i kiedy to zleciało.
Ka miłej wycieczki :)
Colorado wczoraj tak miałam jak pchałam wózek pod górę i miałam dość to pomyślałam jak ja wcześniej mogłam chodzić ....Jednak 127.8a teraz 93to jest ogromna różnica. Waga jeszcze wysoka ale coraz bliżej 8z przodu;) Dziś mnie znajoma w sklepie nie poznała :D Nikt mi takiej wagi nie daje jaką mam wszyscy mówią ,że 70pare kilo ważę :D Hehehe do 7to jeszcze daleka droga ;) A teraz lecę na 3spacerek i 10km będzie zaliczone, bo po 16goście ...
Miłego popołudnia kochane :*

Dzięki Dziewczyny! :*
Ka jak się bawicie? Pogoda wymarzona na wycieczkę :)
Colorado a jak się czujesz? Pyrka rojbruje pow brzuszku?
Agunia brawo! Jesteś motywacją dla każdej z nas! Mina koleżanki musiała być bezcenna ;)

Mimi, dopiero dopatrzyłam się Twojego zdjęcia w sukience. Super wyglądasz! Pokaż nam się za tydzień w pełnym wydaniu [emoji3]

Wrocław mi się bardzo podoba, zrobiliśmy z 10km spaceru i teraz siesta i wieczorem gdzieś ruszymy na kolację - dziś zupełnie niedietetyczną [emoji16] pogoda wymarzona. Mam wrażenie, że jest czerwiec a nie kwiecień [emoji4]

A poza tym weszłam do h&m i naciągnęłam męża na 2 koszule. Lubię kupować r. 44 zamiast 50 [emoji16]

Ka, to super, że wyjazd się udaje :) oby tak do końca było! Ja do spacerów wykorzystuję apkę Pedometer, działa w tle i nie trzeba pamiętać, żeby ją włączyć [emoji1]

Zuza, mały tańcuje aż miło :) boję sie tylko jaki z niego karateka będzie, jak podrośnie, a w brzuchu mniej miejsca będzie [emoji23]

Dziś byłam grzeczna jedzeniowo, nawet w gościach, oby już tak mi zostało na jakiś czas [emoji23]

Hej. Ja tylko na chwilę. Wczoraj dieta utrzymana. Zgrzeszylam jedynie piwkiem na noc....
Wczoraj praktycznie cały dzień na dworzu.
Dziś na 12 do kościoła. Muszę iść do spowiedzi przed chrztem A na 14 na imieniny.... prawdopodobnie będzie grill.... Ale póki co jeszcze bezweglowodanowo.
Wczoraj zakupiłam 10 skyrow to mam co jeść [emoji23]

Ja Wam nie piszę co wczoraj jadłam, żeby Wam ślinka nie pociekła [emoji16]

Mimi, grill jest dla nas ok. Bylebyś nie zagryzła bagietką [emoji16]

Dobrego dnia Kochane!

My już po spacerku teraz Michaś śpi.Jak wstanie to jedziemy na zamek do Ogrodzieńca.A dziś Misiaczek kończy 10miesiecy a u nas 12rocznica ślubu :)
IMAG0560.jpg
IMAG0565.jpg

Milutkiej niedzieli :*

Załączniki

• IMAG0560.jpg
    IMAG0560.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 169
  • IMAG0565.jpg
    IMAG0565.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 172
Agunia, wszystkiego najlepszego dla Michałka, Ciebie i męża!

Ja po śniadaniu hotelowym, one zawsze mnie gubią, bo wszystkiego się chce. Więc i trochę białej mąki wpadło... No, ale nic to. Zaraz ruszamy do ogrodu japońskiego i z powrotem do Warszawy. Muszę się przestawić na dobre tory jak mam wytrzymać na warzywach i owocach w tym tygodniu [emoji16] Tylko nie wiem co na trasie mi się uda zjeść, chyba same McDonaldy po drodze [emoji50]

reklama
Agunia, wszystkiego naj naj naj dla Was! [emoji1]

Ka, śniadanie to chyba i tak najlepsza pora na objedzenie się, bo potem można to jeszcze spalić :) tak więc nie przejmuj się. A na trasie może uda się znaleźć cokolwiek poza makami, nawet jakiś przyzwoity zajazd, gdzie zupę dobrą się po prostu zje [emoji1] dla mnie mac to ostateczność, jakbym już głodem przymierała, nic mi tam nie smakuje, nawet frytki [emoji23]

Do góry