reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

A ja dziś na wadze stanęłam i 32kg na mInusie :D
Dzis tak jak wczoraj 8km zrobione dwa spacerki. Nawet nie wiem kiedy ten dzień zleciał.Jakoś mi nie straszne imprezy mnie nie ciągnie do niczego.
Ka fajnie ,że sezon rozpoczęty .Moj młody też rozpoczął i rozbił kolano i trochę się poobijał.....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś na wadze stanęłam i 32kg na mInusie :D
Dzis tak jak wczoraj 8km zrobione dwa spacerki. Nawet nie wiem kiedy ten dzień zleciał.Jakoś mi nie straszne imprezy mnie nie ciągnie do niczego.
Ka fajnie ,że sezon rozpoczęty .Moj młody też rozpoczął i rozbił kolano i trochę się poobijał.....
Powiedz jak Ty to robisz? ;) ja jak bym mogła to Bym jadła i jadła słodkości....

Agunia, gratulacje i zazdrość moją Ci przesyłam [emoji16]

Ja dziś jestem dumna z siebie, bo udało mi się zjeść dziś 5 posiłków, każdy dietowy i przemyślany [emoji106]

W poniedziałek jedziemy na kilka dni się zrelaksować, zamiast majówki to będzie kwietniówka [emoji16] mam tylko nadzieję, że jedzeniowo uda mi się tam ogarnąć [emoji14]

Agunia, podziwiam nieustannie

Colorado, a gdzie się wybieracie? Dasz radę na pewno! Dobrze, że wczorajszy dzień udany.

Mimi, jak tam powrót na dobre tory? Pamiętaj o sukience[emoji2]

Ja próbuję jakoś wrócić na dobre tory, już jest coraz lepiej ale ważę się dopiero w przyszły weekend. Z miłych wiadomości to założyłam dziś jeansy roz.44 (nie z Bon Prixa [emoji12]), w które nie wchodziłam 2 lata [emoji16]

Dziękuję :)
Ka gratulacje wielką radość musiała być :)
Mimi dzień przed odstawieniem słodyczy najadłam die tak, że mnie zemdliło.Jeszcze ze dwa dni mi się chciało.A później już przeszło.Jak coś mi się chce to jem owoce truskawki, borówki ,maliny nawet banany i winogron.I zjadam śliwki suszone i migdały.Po tym nie straszne mi słodkości.
A ja już o 8na spacerku byłam :) A teraz siedzę na dworze Michaś śpi ptaszki ćwierkają lepiej działają niż pozytywka ;)Jak wstanie to jadę popatrzeć co w sklepach .Trzeba garderobę odświeżyć :D A popołudniu kolejny spacerek;)
Ach ta wiosna aż żyć sie chce :)

Colorado, a gdzie się wybieracie? Dasz radę na pewno! Dobrze, że wczorajszy dzień udany.

Ja próbuję jakoś wrócić na dobre tory, już jest coraz lepiej ale ważę się dopiero w przyszły weekend. Z miłych wiadomości to założyłam dziś jeansy roz.44 (nie z Bon Prixa [emoji12]), w które nie wchodziłam 2 lata [emoji16]
Ooooo! Ale bomba! [emoji16] Też chciałabym w 44 wejść [emoji16] ale nie wchodziłam nawet jak 70 kg ważyłam ... [emoji23]

W okolice Wałbrzycha wybieramy się, dokładnie Szczawno-Zdrój, ale Wałbrzych będziemy eksplorować mocno [emoji16]

Próbuję jeść śniadania i kolacje tak jak podpatrzyłam na grupie wsparcia dla io na fb [emoji23] zjadłam na śniadanie dziś 2 cienkie kanapki z chleba razowego z szynką i serem żółtym i ogórkiem zielonym, do tego 1/2 papryki czerwonej, 1 jajko, 1 ogórek kiszony i myślałam, że nie wstanę [emoji23]
Hej dziewczyny, czasem tu zglądam, podczytuje ;) natomiast mam pytanko do Colorado czy czujesz już ruchy? (Ola z tematu pcos ) Pozdrawiam :)
Czuję czuję :) raz gorzej raz lepiej, ale za to mały wczoraj taki kickboxing robił, że nawet mąż poczuł [emoji23] a u Ciebie jak??? :)

Agunia, gratulacje i zazdrość moją Ci przesyłam [emoji16]

Ja dziś jestem dumna z siebie, bo udało mi się zjeść dziś 5 posiłków, każdy dietowy i przemyślany [emoji106]

W poniedziałek jedziemy na kilka dni się zrelaksować, zamiast majówki to będzie kwietniówka [emoji16] mam tylko nadzieję, że jedzeniowo uda mi się tam ogarnąć [emoji14]
Super. A ja zazdroszczę wyjazdu [emoji1]
Bawcie się dobrze

reklama

Nawet się trzymam choć wczoraj wpadł lod z czekoladą....
Codziennie robię 100 brzuszków

Do góry