reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Już niedługo.... [emoji4]
Ja mialam czekać do pól roku po cc ale myślę że juz nic się nie stanie. Minęło już 5 miesięcy.
A bralas już kiedyś takie specyfiki?

Też spróbuję wcześniej z tą aktywnością. Powoli a stopniowo.
Specyfików takich jeszcze nie brałam, to są zioła więc chyba mi nie zaszkodza. Chyba z serii zioła ojca Grzegorza albo innego tatusia :-) :)

reklama
Kasia, masz jeszcze chwilę, na pewno wrócisz do 8 z przodu [emoji16]

Colorado, brawo! Ja dziś też nieźle, a na jutro zrobiłam pyszności: zupa krem z zielonych warzyw i pęczotto ze szpinakiem i grzybami [emoji16]

Brokuły, groszek, cukinia i fasolka :) wszystko na domowym bulionie, a jutro wrzucę sobie do środka trochę sera koziego :)
Ooo! Muszę zgapić w najbliższym czasie [emoji7]
Colorado a wktórym jestes tygodniu teraz? ja 17/18ty, jeszcze powiem szczerze nic wyraźnego nie czuje z ruchów... w pierwszej ciąży czułam ok 20-21 tyg. Po za tym na razie jest ok.
21.tc, ale czuję tak wyraźnie może od tygodnia. Wcześniej to nie wiedziałam, czy to mały, czy jednak jelita [emoji6] noe martw się, maluch się odezwie [emoji8] a znasz już płeć? :)

I ja się witam w troszkę gorszym nastroju. Michaś dał popalić w nocy znów 2godziny snu.Spacerek już zaliczony teraz śpi a ja grzeje sie w słoneczku.Jak wstanie jedziemy popatrzeć za wózkiem i do Pepco kupić jakieś spodnie. Później obiad dziś ziemniaki pieczone różnie nazywane kociołek ,pieczonki itp.
W sumie same warzywka z kawałkiem kiełbasy i boczku.Później spacerek (wczoraj 9.5km ).A koło 17wielka sterta prasowania blee...
Colorado super :)
Kasia szybko stracisz te kilogramy zwłaszcza, że ciepło więcej ruchu będzie.

reklama
Cześć Kochane! Wstałam dziś w dobrym nastroju staraniowo-dietowym i mam nadzieję że taki stan się utrzyma do końca długiego dnia [emoji2]
[emoji106] oby tak dalej! :)

U mnie Mąż właśnie robi jajecznicę ze szpinakiem i szynką [emoji7]

Zachwalałyście tu śniadania BT, więc postanowilam podjąć próbę [emoji1]

Do góry