reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Agunia super wynik.
Colorado udanego wypoczynku.

Mnie do słodyczy nie ciągnie, ja ogólnie lubię jeść [emoji23]. A na imprezach zawsze dużo dobrych rzeczy. A teraz sama będę robić to wszystko będzie dobre [emoji23]

Mimi nie chcę się czepiać, ale lepiej robić pół brzuszki, bo lepsze efekty dają.
Ja sama mam zamiar zacząć robić 8 minut ABS. To tylko 8 minut dziennie, a efekty są.

reklama
Agunia super wynik.
Colorado udanego wypoczynku.

Mnie do słodyczy nie ciągnie, ja ogólnie lubię jeść [emoji23]. A na imprezach zawsze dużo dobrych rzeczy. A teraz sama będę robić to wszystko będzie dobre [emoji23]

Mimi nie chcę się czepiać, ale lepiej robić pół brzuszki, bo lepsze efekty dają.
Ja sama mam zamiar zacząć robić 8 minut ABS. To tylko 8 minut dziennie, a efekty są.
No w sumie to takie pół brzuszki bo ćwiczę z kolyska do brzuszków A na niej nie da się zrobić pełnego sklonu

Powracam do Was bo nagrzeszyłam, bardzo nagrzeszyłam. Dupa mi się rozchuśtała i waga pokazała 9 z przodu. Mam za swoje. Także od wczoraj już się ogarniam. Jestem cholernie na siebie zła. Mam tylko nadzieję że do 1 maja (robimy wtedy urodziny Filipa) zobaczę znowu na przodzie wagi magiczną ósemkę.

Problem w tym że jeszcze nie mogę ćwiczyć, no chyba że chce sobie wycwiczyc przepukline. Lekarz powiedział że 3 miesiace po operacji mogę powoli zacząć ćwiczyć. Także w maju planuje ruszyć z rowerem, a później jak nic mi nie będzie to coś jeszcze wymyślę :). Muszę sobie też kupić zioła czy krople na trawienie tluszczy bo przy braku pecherzyka niestety organizm ich nie trawi i się odkładają.

Kasia, nie przejmuj się, odbijesz z wagą [emoji8] najfajniejsze jest to, że to Cię zmotywowało, zamiast zdemotywować :)

Dziś mam już drugi dzień w pełni koszerny, wiec zaczynam być z siebie dumna [emoji16] muszę tylko po jakieś warzywa wyskoczyć, bo wszystko zjadłam, jak królik normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Problem w tym że jeszcze nie mogę ćwiczyć, no chyba że chce sobie wycwiczyc przepukline. Lekarz powiedział że 3 miesiace po operacji mogę powoli zacząć ćwiczyć. Także w maju planuje ruszyć z rowerem, a później jak nic mi nie będzie to coś jeszcze wymyślę :). Muszę sobie też kupić zioła czy krople na trawienie tluszczy bo przy braku pecherzyka niestety organizm ich nie trawi i się odkładają.
Już niedługo.... [emoji4]
Ja mialam czekać do pól roku po cc ale myślę że juz nic się nie stanie. Minęło już 5 miesięcy.
A bralas już kiedyś takie specyfiki?

reklama
Kasia, nie przejmuj się, odbijesz z wagą [emoji8] najfajniejsze jest to, że to Cię zmotywowało, zamiast zdemotywować :)

Dziś mam już drugi dzień w pełni koszerny, wiec zaczynam być z siebie dumna [emoji16] muszę tylko po jakieś warzywa wyskoczyć, bo wszystko zjadłam, jak królik normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Brawo!!! [emoji1]

Do góry