reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Agunia super wynik.
Colorado udanego wypoczynku.

Mnie do słodyczy nie ciągnie, ja ogólnie lubię jeść [emoji23]. A na imprezach zawsze dużo dobrych rzeczy. A teraz sama będę robić to wszystko będzie dobre [emoji23]

Mimi nie chcę się czepiać, ale lepiej robić pół brzuszki, bo lepsze efekty dają.
Ja sama mam zamiar zacząć robić 8 minut ABS. To tylko 8 minut dziennie, a efekty są.

reklama
Agunia super wynik.
Colorado udanego wypoczynku.

Mnie do słodyczy nie ciągnie, ja ogólnie lubię jeść [emoji23]. A na imprezach zawsze dużo dobrych rzeczy. A teraz sama będę robić to wszystko będzie dobre [emoji23]

Mimi nie chcę się czepiać, ale lepiej robić pół brzuszki, bo lepsze efekty dają.
Ja sama mam zamiar zacząć robić 8 minut ABS. To tylko 8 minut dziennie, a efekty są.
No w sumie to takie pół brzuszki bo ćwiczę z kolyska do brzuszków A na niej nie da się zrobić pełnego sklonu

Powracam do Was bo nagrzeszyłam, bardzo nagrzeszyłam. Dupa mi się rozchuśtała i waga pokazała 9 z przodu. Mam za swoje. Także od wczoraj już się ogarniam. Jestem cholernie na siebie zła. Mam tylko nadzieję że do 1 maja (robimy wtedy urodziny Filipa) zobaczę znowu na przodzie wagi magiczną ósemkę.

Problem w tym że jeszcze nie mogę ćwiczyć, no chyba że chce sobie wycwiczyc przepukline. Lekarz powiedział że 3 miesiace po operacji mogę powoli zacząć ćwiczyć. Także w maju planuje ruszyć z rowerem, a później jak nic mi nie będzie to coś jeszcze wymyślę :). Muszę sobie też kupić zioła czy krople na trawienie tluszczy bo przy braku pecherzyka niestety organizm ich nie trawi i się odkładają.

Kasia, nie przejmuj się, odbijesz z wagą [emoji8] najfajniejsze jest to, że to Cię zmotywowało, zamiast zdemotywować :)

Dziś mam już drugi dzień w pełni koszerny, wiec zaczynam być z siebie dumna [emoji16] muszę tylko po jakieś warzywa wyskoczyć, bo wszystko zjadłam, jak królik normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Problem w tym że jeszcze nie mogę ćwiczyć, no chyba że chce sobie wycwiczyc przepukline. Lekarz powiedział że 3 miesiace po operacji mogę powoli zacząć ćwiczyć. Także w maju planuje ruszyć z rowerem, a później jak nic mi nie będzie to coś jeszcze wymyślę :). Muszę sobie też kupić zioła czy krople na trawienie tluszczy bo przy braku pecherzyka niestety organizm ich nie trawi i się odkładają.
Już niedługo.... [emoji4]
Ja mialam czekać do pól roku po cc ale myślę że juz nic się nie stanie. Minęło już 5 miesięcy.
A bralas już kiedyś takie specyfiki?

reklama
Kasia, nie przejmuj się, odbijesz z wagą [emoji8] najfajniejsze jest to, że to Cię zmotywowało, zamiast zdemotywować :)

Dziś mam już drugi dzień w pełni koszerny, wiec zaczynam być z siebie dumna [emoji16] muszę tylko po jakieś warzywa wyskoczyć, bo wszystko zjadłam, jak królik normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Brawo!!! [emoji1]

Do góry