reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

A to mój dzisiejszy obiadek :) Naleśniki z mąki pełnoziarnistej z twarożkiem z jogurtem naturalnym z truskawkami i borówkami bez dodatku cukru :)
IMAG0399.jpg
IMAG0400_2.jpg

Załączniki

• IMAG0399.jpg
    IMAG0399.jpg
    114,4 KB · Wyświetleń: 355
  • IMAG0400_2.jpg
    IMAG0400_2.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 349
reklama
U nas też pięknie świeci słoneczko. Młody pospał 30minut na sumie przed kościołem staliśmy :). Myślałam że padnie po zjedzeniu obiadu ale nic z tego. Posiedzielismy 2 godzinki w ogrodzie na tarasie nawet obiad mu dałam w ogrodzie. Teraz weszliśmy do domu i bawi się na całego w zagrodzie :).
Jakie to szczęście mieć dom z ogrodem :)

Hej ho. My też wczoraj korzystaliśmy z przepięknej pogody. Było super [emoji5]
Dieta wreszcie ogarnieta. Daje radę [emoji123] zakochałam się w sałacie [emoji172][emoji172][emoji172] czuję że będzie krolowala tej wiosny i lata [emoji146]
A zaraz mykam na solarium . Trzeba opalic rękawki do chrzcin ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) My też wczoraj cały dzień ba dworze. Pojechaliśmy do babci mojego a ona mnie pyta ile Ci ubyło to mówię 31.5kg a ona to dużo to do którego dietetyka chodzisz ? A ja zaczęłam się śmiać i mówię, że po co mi dietetyk skoro sama sobie dietę ułożyłam i waga spada. To była w szoku jak to możliwe.
Wczoraj byliśmy na pizzy była pyszna ale szybko ją spaliłam chodząc po Pustyni Błędowskiej.A to moje chłopaki na pustyni;)
IMAG0410_3.jpg

A my już dziś po spacerku :)
IMAG0424.jpg

Teraz Michaś śpi a ja kontynuuje wczorajsze opalanie.
Co do sałaty to po 10latach ostatnio dałam radę ja zjeść ,bo przez jedną dietę nie mogłam jej przełknąć.To miłego opalania Mimi ;)

Załączniki

• IMAG0410_3.jpg
    IMAG0410_3.jpg
    122,1 KB · Wyświetleń: 232
  • IMAG0424.jpg
    IMAG0424.jpg
    142,6 KB · Wyświetleń: 227
Brawo Mimi [emoji4]

Agunia, no ludzie różnie reagują na schudnięcie, na przytycie, jedno jest pewne, nikt nie przejdzie koło tematu wagi obojętnie [emoji16]

Ja dziś trochę się podłamałam, na wadze 98kg. Od dziś wracam na super niskoglikemiczną dietę. Nie mogę sobie nawet na ociupinę odstępstw pozwolić, bo organizm mi szaleje...

Tak więc zero słodkości, zero białego pieczywa, chociażby miała do śmieci wyrzucić. No i majonez odstawiam, bo z nim ostatnio grzeszyłam faktycznie...

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Ulalaaaa słońce
My już dziś łapaliśmy :) promyki na tarasie, drugie śniadanie zjedzone na polu. Miałam nadzieję ze pośpi choć godzinkę a ja popracuję, minęło 20 min a moj książę wyspany i gotowy do zabawy , buuu.

Do góry