reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

No to proszę o kopa motywacyjnego, bo pierogi obudziły potwora i poszła lawina... [emoji849]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka, pomyśl o bobasie! [emoji480] I o tym, że potem każdy gram Twojej wagi będzie skrupulatnie odnotowany w karcie ciąży [emoji6]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Ja już dziś grzecznie bez słodkości itp. Do końca maja muszę pozbyć się paru kilogramów ,żeby na komunii chrześnicy wyglądać dobrze .Motywacja jest, więc trzeba działać .
Mimi a czemu masz sie nie zmieścić przez dwa dni nie przytyłaś ,żeby się nie wejść w sukienkę.
Jak ja kupiłam to była już ciasna i miałam schusc z 5kg [emoji1]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja kupiłam to była już ciasna i miałam schusc z 5kg [emoji1]

To musisz przymierzyć :)

A ja mam kolejną motywację początkiem sierpnia jedziemy na tydzień nad morze i po 10latach mam zamiar założyć strój .Wtedy ważyłam 70kg a teraz tak nie będzie i trzeba pomyśleć o jakiejś sukience kąpielowj .

To musisz przymierzyć :)

A ja mam kolejną motywację początkiem sierpnia jedziemy na tydzień nad morze i po 10latach mam zamiar założyć strój .Wtedy ważyłam 70kg a teraz tak nie będzie i trzeba pomyśleć o jakiejś sukience kąpielowj .
Może 70 nie będzie ale i tak wyglądasz super. Weź no się pokaż ;)

Agunia, najładniejsi ludzie na plaży to ci wyluzowani i szczęśliwi [emoji1]

Ale motywacja dobra! [emoji1]

Mam nadzieję, że nam też się udało nad morzo skoczyć :) kiedy się wybieracie?

8une3e3knh2uwklu.png

Dajesz Ka! Jak pomyślisz o jakimś zakazanym czymś to wyobraź sobie starą pomarszczoną położną, która Cię waży i głośno mówi Twoją wagę przy otwartych drzwiach na poczekalnię! [emoji23]

Ja dziś sobie tak pomyślałam, a byłam blisko kupienia Prince polo [emoji23]

8une3e3knh2uwklu.png

Dajesz Ka! Jak pomyślisz o jakimś zakazanym czymś to wyobraź sobie starą pomarszczoną położną, która Cię waży i głośno mówi Twoją wagę przy otwartych drzwiach na poczekalnię! [emoji23]

Ja dziś sobie tak pomyślałam, a byłam blisko kupienia Prince polo [emoji23]

8une3e3knh2uwklu.png
Wymiatasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry