reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dziewczyny, ja mam po prostu uraz ze szkoły, jak brali pół klasy do higienistki i ważyli przy wszystkich, zawsze byłam ta najgrubsza [emoji23] nienawidzę tego ważenia i teraz [emoji14]

Dziś obiad nie wiem czy można uznać za super fit, ale były młode ziemniaczki pieczone w mundurkach, buraczki z chrzanem i pierś z kurczaka w śmietanowym fixie [emoji1]
3c2cc964bc12b6848e894c70e45098ee.jpg

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Jedz na zdrowie. Len mielony to po prostu zmielone siemię lniane. A to wiadomo ma dużo korzyści [emoji16]

Colorado, trauma wagowa zadziałała [emoji3]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek, len ma duuuużo dobrego w sobie, jak masz tylko chęci to dodawaj go sobie do różnych rzeczy :) ja osobiście preferuję ten w ziarenkach, do owsianki dodaję jak mi się zdarzy jeść [emoji1]

8une3e3knh2uwklu.png

Edysiek piłam kilka miesięcy len ,bo polecają na problemy jelitowe.Pierwsze 3miesiące działało .Niestety później organizm przyzwyczaił sie i problemy wróciły.
U mnie już 4dzien grzecznego jedzenia :) Moje 1.5kg zniknęło :)
Michaś tak płakał w nocy, że spałam 2godziny .Jest efekt płaczu mamy 7zęba.
Colorado nad morze wybieramy się albo 30lipca albo 6sierpnia .Zależy jak ustali siostra mojego męża.
Trauma wagowa została i u mnie. Te wrażenia u higienistki to było coś strasznego.Przy pierwszym cc tak położna krzyknęła na cały głos ,że ważę 115czy 113kg.Myslalam że zapadne sie pod ziemię.

Dziewczyny, ja mam po prostu uraz ze szkoły, jak brali pół klasy do higienistki i ważyli przy wszystkich, zawsze byłam ta najgrubsza [emoji23] nienawidzę tego ważenia i teraz [emoji14]

Dziś obiad nie wiem czy można uznać za super fit, ale były młode ziemniaczki pieczone w mundurkach, buraczki z chrzanem i pierś z kurczaka w śmietanowym fixie [emoji1]
3c2cc964bc12b6848e894c70e45098ee.jpg

8une3e3knh2uwklu.png
Mniam! Wygląda super

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek piłam kilka miesięcy len ,bo polecają na problemy jelitowe.Pierwsze 3miesiące działało .Niestety później organizm przyzwyczaił sie i problemy wróciły.
U mnie już 4dzien grzecznego jedzenia :) Moje 1.5kg zniknęło :)
Michaś tak płakał w nocy, że spałam 2godziny .Jest efekt płaczu mamy 7zęba.
Colorado nad morze wybieramy się albo 30lipca albo 6sierpnia .Zależy jak ustali siostra mojego męża.
Trauma wagowa została i u mnie. Te wrażenia u higienistki to było coś strasznego.Przy pierwszym cc tak położna krzyknęła na cały głos ,że ważę 115czy 113kg.Myslalam że zapadne sie pod ziemię.
Brawo dla Michasia. Ale bidulek się nacierpi.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, to chyba lecisz na kofeinowych dopalaczach [emoji1] ale 7 sztuk zębów to już pokaźna kolekcja [emoji1]

Tą położną to powiesiłabym za uszy [emoji23]

Mimi, mało kiedy sięgam po fixy, ale coś mnie skusiło tym razem [emoji1] no i całkiem smakowity był.

Nie mam weny do gotowania ostatnio. Nie mam smaka na nic zdrowego. Same koszmarki glikemiczne mnie ścigają :/ mąż też ma mało weny kulinarnej ostatnio [emoji23]

Dziś, pierwszy raz od roku chyba zjadłam jajecznicę z szynką na śniadanie. Do połowy mi smakowała, a od drugiej połowy mnie zmuliła na maksa... [emoji23]

8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Mimi niestety tak to jest z jednej strony lepiej jak tak jeden po drugim szybciej wyjdą .A z drugiej straszna męczarnia i dla niego i dla mnie.
Colorado od momentu jak dowiedziałam się o ciąży nie pije kawy czyli od 10listopada 2016 .Zapach do dnia dzisiejszego mnie odrzuca .Rano zrobiłam kawę do tego papieros jak każdego dnia i jak mnie zemdliło tak do dziś nie pije kawy, herbaty ,alkoholu i nie palę.Czyli przez ząbkowanie chodzę jak zombi i na wszystkich sie wściekam.Powiem Ci, że 7zębów to jest już czym ugryźć i boli :p
Co do gotowania też mi brakuje weny. dziś był kalafior i ryba .Kacper jak ja nie przepada za ziemniakami ,więc gotuje je tylko mężowi.Jemu to schabowy ociekający tłuszczem do tego ziemniaków pół talerza z omastą i warzyw jak na lekarstwo. A jutro chyba zrobię naleśniki z mąki pełnoziarnistej z odrobiną dżemu albo z serem.Oczywiscie naleśniki dla nas a schabowy dla męża ,bo dla niego naleśnik to deser .

Do góry