reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja też po imprezach rodzinnych zawsze rozdaje ciasto. Zresztą sami się upominają. Chociaż u mnie mąż potrafi się dobrze ciastem zaopiekować. A jak zrobię takie jak córka lubi to też zje połowę [emoji16]

Colorado szkoda trochę tego basenu. Ale wyleczysz się i wtedy nadrobisz.
Ja już kilka rodzajów makaronów próbowałam i nie każdy jest dobry.

A dzisiaj kupiłam takie coś. Wezmę do pracy, zawsze to urozmaicenie od suchego jedzenia.
Tylko ciekawe jak smakuje.
261c51981727dbd4f485b47492ad10c7.jpg
11c653b98ec7730f7939bceac7eb713a.jpg

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my w weekend znów imprezy.
W sobotę u siostry ciotecznej A w niedzielę u nas. Nasi synkowie kończą 5lat [emoji320][emoji512]
Różni ich ok 1.5h i rodzili się nawet w tym samym szpitalu [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek, co do makaronów mi nie smakują te żytnie :( takie gumowate i dominujące smakiem nad resztą jedzenia...

Fajne te kubki, ciekawe czy smaczne :)

Mimi, dla Ciebie:
Link do: Niedoczynność tarczycy i choroba Hashimoto – jak sobie nie zaszkodzić? | Qchenne Inspiracje

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png
No właśnie niektóre ciemne makarony są zbyt ciężkie jak dla mnie. A raz dałam do zapiekanki to niedobra wyszła.

A my w weekend znów imprezy.
W sobotę u siostry ciotecznej A w niedzielę u nas. Nasi synkowie kończą 5lat [emoji320][emoji512]
Różni ich ok 1.5h i rodzili się nawet w tym samym szpitalu [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo ale fajnie! [emoji4] To będzie moooooorze Piccolo [emoji16][emoji16][emoji16]

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

Mimi, ale będzie imprezka! Bawcie się dobrze [emoji3]

Na śniadanie zjadłam chlebek orkiszowy z chudą szynką, a na obiad mam fasolkę po bretońsku z eko kiełbasą [emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimi udanego świętowania.
Nie wiem czy jakbym tyle ciast upiekła to bym ich nie jadła [emoji55]
Jakie ciasta pieczesz?

U mnie na urodzinach młodej też będzie tyle osób, ale będzie tort i jakieś ciasto.

Na 1 śniadanie zjadłam taki wynalazek z mlekiem
b287b7dedc64353aa5765c7c0ea31bb5.jpg

Do góry