reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Agunia, brawo!!!!!! [emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inis super gratulacje :)
Oj Colorado bolesny sen wiem z doświadczenia ;)
Mimi to może sobie wyśnisz i za chwilę z porodowki do nas napiszesz :D
Ka też mam orbiterek z decathlona i bardzo sobie go chwalę :)
A teraz muszę się pochwalić mam to! Osiągnęłam swój pierwszy cel! Waga pierwszy raz od lat nie pokazała trzycyfrowej wagi a 99kg !!!!Mam 28kg mniej jestem mega szczęśliwa :) :) :) :) :) Jest moc i chęć do dalszego działania !!! :) :) :)
Kochana [emoji11][emoji11][emoji11][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Gratulki [emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi - na mediacje, w końcu coś ciekawego [emoji16]

Agunia - brawo!!! Zazdroszczę - tak pozytywnie! [emoji322][emoji322]
Ja muszę dokończyć mgr ale mi sie nie chce [emoji21] szkoda mi weekendow które mogę spędzić z dziećmi A tak to na uczelni.... buuu....
Ale moja mamusia mnie motywuje A wręcz wypycha i nawet chce opłacić mi te 2 lata [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia gratuluje, brawa dla Ciebie.

Inis fajna ta podyplomówka. Kiedy zaczynasz?

Wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam kotleta i wypilam drinka. Nie mogłam się oprzeć, mąż mi zrobił moją ulubioną soplice orzechową:). No ale od dzisiaj wzięłam się w garść. Rano sałata z serem białym i pomidorem, na obiad rybka pieczona.

Kasia - chyba w ten weekend.
Ja też w weekend poleciałam z Soplica orzechowa z mlekiem [emoji16] uwielbiam to, smakuje jak monte [emoji7]

Agunia gratuluje, brawa dla Ciebie.

Inis fajna ta podyplomówka. Kiedy zaczynasz?

Wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam kotleta i wypilam drinka. Nie mogłam się oprzeć, mąż mi zrobił moją ulubioną soplice orzechową:). No ale od dzisiaj wzięłam się w garść. Rano sałata z serem białym i pomidorem, na obiad rybka pieczona.
Eee kotlet to bez przesady. Przecież nie będziesz żyła salata [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, jak lubicie kotlety, to polecam panierkę z ciecierzycy - można kupić gotową :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry