reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Kochana [emoji11][emoji11][emoji11][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Inis super gratulacje
Oj Colorado bolesny sen wiem z doświadczenia
Mimi to może sobie wyśnisz i za chwilę z porodowki do nas napiszesz
Ka też mam orbiterek z decathlona i bardzo sobie go chwalę
A teraz muszę się pochwalić mam to! Osiągnęłam swój pierwszy cel! Waga pierwszy raz od lat nie pokazała trzycyfrowej wagi a 99kg !!!!Mam 28kg mniej jestem mega szczęśliwa Jest moc i chęć do dalszego działania !!!
Gratulki [emoji11]
Mimi2330
Ja muszę dokończyć mgr ale mi sie nie chce [emoji21] szkoda mi weekendow które mogę spędzić z dziećmi A tak to na uczelni.... buuu....Mimi - na mediacje, w końcu coś ciekawego [emoji16]
Agunia - brawo!!! Zazdroszczę - tak pozytywnie! [emoji322][emoji322]
Ale moja mamusia mnie motywuje A wręcz wypycha i nawet chce opłacić mi te 2 lata [emoji2]
kasia0121
Agunia gratuluje, brawa dla Ciebie.
Inis fajna ta podyplomówka. Kiedy zaczynasz?
Wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam kotleta i wypilam drinka. Nie mogłam się oprzeć, mąż mi zrobił moją ulubioną soplice orzechową. No ale od dzisiaj wzięłam się w garść. Rano sałata z serem białym i pomidorem, na obiad rybka pieczona.
Wczoraj zgrzeszyłam, zjadłam kotleta i wypilam drinka. Nie mogłam się oprzeć, mąż mi zrobił moją ulubioną soplice orzechową. No ale od dzisiaj wzięłam się w garść. Rano sałata z serem białym i pomidorem, na obiad rybka pieczona.
Mimi2330
Eee kotlet to bez przesady. Przecież nie będziesz żyła salata [emoji2]Agunia gratuluje, brawa dla Ciebie.
reklama
Podziel się: