reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Spróbuję tą ciecierzycę. Tylko najpierw muszę znaleźć tą gotową panierke. Albo sama zrobię.

Inis uwielbiam orzechowke z kawą i mlekiem. Przed ciążą często się tym delektowałam:)

reklama
Kasia - ja ogólnie nie przepadam za alkoholem ale monte mogę rąbać jak menel [emoji23]

Witam się z rana :)
Już nie wiem jak mam chudnąć. Stoi w miejscu ta waga! Brak mi cierpliwości.

Inis, cierpliwości, ruszy :) ile masz do zrzucenia?

Mój post cukrowy wczoraj diabli wzięli, zjadłam chyba z 5 rafaello... ale tak mnie naparza brzuch, że dziś na pewno dostanę okres, więc myślę, że stąd kryzys i dziś już będę grzeczna :)

Dobrego dnia!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka - 10kg. Patrzeć na siebie nie mogę może to nie dużo ale strasznie siada na głowie takie samopoczucie.
Nie wiem już co robić żeby były efekty.

A co jesz w ciągu dnia, ile posiłków, jaka kaloryczność?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstyd mówić. Na śniadanie pije kawe, na drugie śniadanie jem maly jogurt naturalny z musli, potem obiad no i tyle. Czasem na kolacje zjem mozzarelle z pomidorem albo kanapki.
Niestety jeszcze nie do końca ogarnęłam się z obslugą dwóch maluchów na raz więc czasu na jedzenie brak ;)

Zastanawiam się poważnie nad kupnem Yokebe.

To dlatego waga nie spada.... glodzisz organizm i on się broni.... musisz jeść min. 4 posiłki i stałych porach mini koniecznie białko +węglowodany +warzywa ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia, pięknie!!! [emoji122]

Inis, tak jak Mimi mówi, nie można też za mało jeść, bo organizm przechodzi wtedy w tryb oszczędzający [emoji4] też wcześniej taki błąd robiłam.

Ka, mnie też wczoraj poniosło i uległam pizzy :/ ale dziś już biorę się w ryzy. Mam wolne do piątku, a brak zajęcia w postaci pracy utrudnia mi panowanie nad jedzeniem [emoji6]

Mnie trochę już łapie takie samopoczucie jak tuż przed okresem, a to dopiero 16dc :/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba każda z nas popełnia małe grzeszki. Ja sobie postanowiłam że raz w tygodniu mogę zjeść coś słodkiego. Na dietę to nie będzie miało aż tak wielkiego wpływu, a moje samopoczucie będzie lepsze.

Inis miałaś już zajęcia na podyplomówce?

reklama
Do góry