reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Żeby schudnąć, trzeba jeśćMimi - tylko żebym to ja miała apetyt...
Postaram się.
Spróbuj może tak (posiłki po kolei):
1) kanapka z chleba razowego z czymś chudym
2) jogurt / płatki / owoce
3) białko + węglowodany + warzywa (czyli w miarę normalny obiad )
4) zupa / sałatka / kanapka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606
Wieprzowinę na drób lub wołowinęCzyli chleb zmienić na razowy.
Mąkę na orkiszową albo owsianą.
Cukru nie używamy w ogóle, sól tylko do zupy.
Coś jeszcze?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
inis
Ka - to na szczęście nie muszę, bo i tak rzadko kiedy jemy wieprzowinę [emoji5]️
Chleb razowy już mam
Zamówiłam Yokebe i będę testować od poniedziałku, o ile zdąży dojść. Sama jestem ciekawa czy to coś da czy pic na wodę [emoji16]
Mogę zostać testerem [emoji23]
Chleb razowy już mam
Zamówiłam Yokebe i będę testować od poniedziałku, o ile zdąży dojść. Sama jestem ciekawa czy to coś da czy pic na wodę [emoji16]
Mogę zostać testerem [emoji23]
Colorado1989
Inis, a co to yokebe?
Co do jedzenia to dodałabym od siebie rzecz najważniejszą wg mnie - sami robimy jedzenie. Żadnych gotowców. Bo nawet jeśli użyjesz np cukier, to i tak go dasz mniej, niż jakiś producent [emoji4]
Ja dziś popełniłam głupi błąd, teściowa częstowała kubeczkiem barszczu czerwonego, wypiłam. a potem refleksja, że tam sam cukier, sól i homeopatyczna ilość buraka [emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do jedzenia to dodałabym od siebie rzecz najważniejszą wg mnie - sami robimy jedzenie. Żadnych gotowców. Bo nawet jeśli użyjesz np cukier, to i tak go dasz mniej, niż jakiś producent [emoji4]
Ja dziś popełniłam głupi błąd, teściowa częstowała kubeczkiem barszczu czerwonego, wypiłam. a potem refleksja, że tam sam cukier, sól i homeopatyczna ilość buraka [emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
inis
Colorado - haha podoba mi się określenie homeopatyczna ilość buraka [emoji23]
Yokebe to taki koktajl odchudzający, a w zasadzie dieta, bo on nie odchudza tylko tak jakby zastępuje posilek (w pierwszej fazie). On jest popularny w Niemczech, bo tam jest produkowany.
Widziałam na własne oczy jego skuteczność - kuzynka właśnie dziś powiedziała, że schudła dzięki niemu.
No i dużo dziewczyn na forum to poleca
Jestem tak zdeterminowana na powrót do swojej masy ciała że zamierzam próbować [emoji4]
Yokebe to taki koktajl odchudzający, a w zasadzie dieta, bo on nie odchudza tylko tak jakby zastępuje posilek (w pierwszej fazie). On jest popularny w Niemczech, bo tam jest produkowany.
Widziałam na własne oczy jego skuteczność - kuzynka właśnie dziś powiedziała, że schudła dzięki niemu.
No i dużo dziewczyn na forum to poleca
Jestem tak zdeterminowana na powrót do swojej masy ciała że zamierzam próbować [emoji4]
reklama
Podziel się: