reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Ooo ja lubię ćwiczyć na orbim [emoji1] ale po cc niewiem kiedy bede mogla.. . Moj to juz taki klamot. Przydałby się nowy. Dużo za swój placilas?

hchy43r8h8l5x99d.png

Colorado - a czego używasz zamiast mąki białej?
I czego nie można jeść? Białego pieczywa, makaronu hmmm coś jeszcze?

Ja ćwiczę z youtubem [emoji23]

Ka, gratuluję silnej woli i orbitreka!

Mimi, no po cc to dłużej trzeba sobie dać czasu[emoji4] ale to czas wtedy i tak dla Ciebie i maleństwa [emoji4]

Inis, no ja np. wykluczyłam białe pieczywo i ogólnie nawet te pełnoziarniste ograniczyłam, jem tylko dwie cienkie kromki na kolację. Nic z białej mąki narazie nie jem (pierogów, kopytek, makaronów, zacierek, pizzy, sosów z mąką itp). Mąka ziemniaczana też jest do wyrzutu. Ale korzystam z makaronów pełnoziarnistych, brązowego ryżu i trochę kasz wprowadziłam. Mąkę w pierogach albo w naleśnikach można zastąpić [emoji4] tak jak Ka pisała - orkiszową, a ja zaś polecam owsianą [emoji4] jutro na obiad będę robić takie paszteciki do barszczu z pieczarkami i cebulą, a ciasto do nich zamierzam zrobić jak na naleśniki, tylko zamienię mąkę [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Owsianej jeszcze nie próbowałam, będę musiała.

Dziewczyny, a jecie tofu? Zaczynam się zastanawiać czy nie wprowadzić do jadłospisu.

Mimi, 1500zl w Decathlonie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado - muszę obadac temat zamiany białej mąki, dzięki [emoji10]
Działa to u Ciebie na kg? Rzeczywiście jest efekt?

Ka - jestem ciekawa tego orbitra, jeszcze nigdy nie ćwiczylam na takim [emoji5]️

U mnie dziś seria ćwiczeń, jak dzieci pozwolą [emoji123]
Chwaliłam się Wam, że zapisałam się na podyplomówkę? Ha! [emoji16]

Jak tam po weekendzie laski? [emoji477]

Ooo, Inis, gratuluję podyplomówki! [emoji4]

Co do białej mąki i kg, to odkąd wprowadziłam waga powoli leci. Od chyba niespełna miesiąc 2 kg, bez głodówki i ćwiczeń szczególnych. Ale jak ktoś bardziej się przyłoży może do liczenia kalorii i wprowadzi więcej wysiłku to zrzuci więcej [emoji16] ja póki co staram się tak tę dietę sobie prowadzić, żeby czuć się dobrze, mniej być ospała i ewentualnie przy tym schudnąć [emoji16] na stymulację clo ta dieta ewidentnie mi pomogła.

Miałam dziś kiepski sen, laparoskopia mi się śniła :(

Colorado - muszę obadac temat zamiany białej mąki, dzięki [emoji10]
Działa to u Ciebie na kg? Rzeczywiście jest efekt?

Ka - jestem ciekawa tego orbitra, jeszcze nigdy nie ćwiczylam na takim [emoji5]️

U mnie dziś seria ćwiczeń, jak dzieci pozwolą [emoji123]
Chwaliłam się Wam, że zapisałam się na podyplomówkę? Ha! [emoji16]

Jak tam po weekendzie laski? [emoji477]
Super. Jaki kierunek?

hchy43r8h8l5x99d.png

Ooo, Inis, gratuluję podyplomówki! [emoji4]

Co do białej mąki i kg, to odkąd wprowadziłam waga powoli leci. Od chyba niespełna miesiąc 2 kg, bez głodówki i ćwiczeń szczególnych. Ale jak ktoś bardziej się przyłoży może do liczenia kalorii i wprowadzi więcej wysiłku to zrzuci więcej [emoji16] ja póki co staram się tak tę dietę sobie prowadzić, żeby czuć się dobrze, mniej być ospała i ewentualnie przy tym schudnąć [emoji16] na stymulację clo ta dieta ewidentnie mi pomogła.

Miałam dziś kiepski sen, laparoskopia mi się śniła :(

A mi się śniło ze mi wody odeszły [emoji16]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Inis super gratulacje :)
Oj Colorado bolesny sen wiem z doświadczenia ;)
Mimi to może sobie wyśnisz i za chwilę z porodowki do nas napiszesz :D
Ka też mam orbiterek z decathlona i bardzo sobie go chwalę :)
A teraz muszę się pochwalić mam to! Osiągnęłam swój pierwszy cel! Waga pierwszy raz od lat nie pokazała trzycyfrowej wagi a 99kg !!!!Mam 28kg mniej jestem mega szczęśliwa :) :) :) :) :) Jest moc i chęć do dalszego działania !!! :) :) :)

Do góry