reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Agunia moim zdaniem osiągniesz te swoje 70kg choć już wyglądasz fajnie bo jesteś wysoka [emoji5]
Ja dziś też napuchnieta. Masakra

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Otwieram szampana, waga 86 kg. Cieszę się niezmiernie. Choć pewnie to też zasługa zakończenia miesiączki. Następne ważenie za 2 tygodnie. Teraz tylko wytrwać i nieodpuszczac. A ciężko przy takiej pogodzie racjonalnie się odżywiać

Hej weekendowo [emoji4]
U Was też taka pogoda tragiczna? Łeb urywa!

Colorado - jak się czujesz?

Co ile się ważycie dziewczyny?
U mnie mimo diety i ćwiczeń ta cholerna Waga ani drgnie [emoji17] zabija motywację...

Kasia - brawo! Jest się z czego cieszyć [emoji7]

Agunia - do nas wczoraj wpadli znajomi więc trochę zaszalałam [emoji6] ale nie na tyle żeby mieć wyrzuty sumienia. Za to psychicznie reset był potrzebny [emoji16]

Kasia, super wynik! [emoji122]

Agunia, a na co brałaś/bierzesz steryd, jeśli mogę spytać? Ja przez prawie rok brałam, jak stwierdzili u mnie problem z nadnerczami, ale inny lekarz kazał odstawić. Na sterydzie akurat udało mi się nie przytyć.

Inis, pogoda tra-gi-czna wieje, pada, zimno jak nie wiem :/

Czuję się już ok, wczoraj mnie jeszcze trochę brzuch pobolał. Przedwczoraj w dniu zastrzyku i wczoraj były przytulanka. Teraz jeszcze co drugi dzień pewnie utrzymamy. No nic więcej już zrobić nie mogę

Wczoraj byliśmy z teściową na grobach u dalszej rodziny, w drodze powrotnej poszliśmy na obiad, oczywiście zgrzeszłam krokiecikami ziemniaczanymi jako dodatek do mięska [emoji14] ale dziś już biorę się w garść.

Inis, z wagą daj sobie trochę czasu, wprowadź dodatkowo cynamon tu i tam. Jak metabolizm się popsuł, to chwila minie zanim wpadnie na właściwe tory.

Ja czasem ważę się raz ma tydzień, a czasem wpadam w obsesję i dwa razy dziennie. Ale postanowiłam przed okresem się nie ważyć, bo zawsze badziewny wynik wychodzi [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado - dobrze że już lepiej [emoji4]
A co robi cynamon?
W tych tabletkach z morwa białą właśnie on jest, ciekawa byłam dlaczego.

Inis w tych co ja pisałam?
Kasia, waga marzenie - brawo [emoji16]

Ja wczoraj byłam u mamy i nie zjadłam ani kawałka ciasta, którego było pełno na stole :D wieczorem urodziny koleżanki i
zjadłam trochę niezdrowych rzeczywiście ale bez przesady :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka - mam chyba inne, bo mąż kupił. W mojej aptece w ogóle nie było [emoji23]

U mnie z grzechów to tylko alkohol [emoji23] ale to dla higieny psychicznej więc było warto!

reklama
Hejka. Ja jak wpadam w rytm diety to waze się często i zerkam czy już jakieś deka uciekły [emoji23]

U mnie wczoraj w miarę z jedzeniem. Nawet odmowilam pizzy takiej kupnej. Ale pewnie jak by była z pizzerii to bym zjadła [emoji2]

Inis u mnie pogoda okropna.... Wicher, deszcz [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry