reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Pięknie Kasia wielkie gratulacje
Mimi2330
Brawoooo [emoji122][emoji122][emoji122][emoji482]Otwieram szampana, waga 86 kg. Cieszę się niezmiernie. Choć pewnie to też zasługa zakończenia miesiączki. Następne ważenie za 2 tygodnie. Teraz tylko wytrwać i nieodpuszczac. A ciężko przy takiej pogodzie racjonalnie się odżywiać
inis
Hej weekendowo [emoji4]
U Was też taka pogoda tragiczna? Łeb urywa!
Colorado - jak się czujesz?
Co ile się ważycie dziewczyny?
U mnie mimo diety i ćwiczeń ta cholerna Waga ani drgnie [emoji17] zabija motywację...
Kasia - brawo! Jest się z czego cieszyć [emoji7]
Agunia - do nas wczoraj wpadli znajomi więc trochę zaszalałam [emoji6] ale nie na tyle żeby mieć wyrzuty sumienia. Za to psychicznie reset był potrzebny [emoji16]
U Was też taka pogoda tragiczna? Łeb urywa!
Colorado - jak się czujesz?
Co ile się ważycie dziewczyny?
U mnie mimo diety i ćwiczeń ta cholerna Waga ani drgnie [emoji17] zabija motywację...
Kasia - brawo! Jest się z czego cieszyć [emoji7]
Agunia - do nas wczoraj wpadli znajomi więc trochę zaszalałam [emoji6] ale nie na tyle żeby mieć wyrzuty sumienia. Za to psychicznie reset był potrzebny [emoji16]
Colorado1989
Kasia, super wynik! [emoji122]
Agunia, a na co brałaś/bierzesz steryd, jeśli mogę spytać? Ja przez prawie rok brałam, jak stwierdzili u mnie problem z nadnerczami, ale inny lekarz kazał odstawić. Na sterydzie akurat udało mi się nie przytyć.
Inis, pogoda tra-gi-czna wieje, pada, zimno jak nie wiem :/
Czuję się już ok, wczoraj mnie jeszcze trochę brzuch pobolał. Przedwczoraj w dniu zastrzyku i wczoraj były przytulanka. Teraz jeszcze co drugi dzień pewnie utrzymamy. No nic więcej już zrobić nie mogę
Wczoraj byliśmy z teściową na grobach u dalszej rodziny, w drodze powrotnej poszliśmy na obiad, oczywiście zgrzeszłam krokiecikami ziemniaczanymi jako dodatek do mięska [emoji14] ale dziś już biorę się w garść.
Inis, z wagą daj sobie trochę czasu, wprowadź dodatkowo cynamon tu i tam. Jak metabolizm się popsuł, to chwila minie zanim wpadnie na właściwe tory.
Ja czasem ważę się raz ma tydzień, a czasem wpadam w obsesję i dwa razy dziennie. Ale postanowiłam przed okresem się nie ważyć, bo zawsze badziewny wynik wychodzi [emoji16]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Agunia, a na co brałaś/bierzesz steryd, jeśli mogę spytać? Ja przez prawie rok brałam, jak stwierdzili u mnie problem z nadnerczami, ale inny lekarz kazał odstawić. Na sterydzie akurat udało mi się nie przytyć.
Inis, pogoda tra-gi-czna wieje, pada, zimno jak nie wiem :/
Czuję się już ok, wczoraj mnie jeszcze trochę brzuch pobolał. Przedwczoraj w dniu zastrzyku i wczoraj były przytulanka. Teraz jeszcze co drugi dzień pewnie utrzymamy. No nic więcej już zrobić nie mogę
Wczoraj byliśmy z teściową na grobach u dalszej rodziny, w drodze powrotnej poszliśmy na obiad, oczywiście zgrzeszłam krokiecikami ziemniaczanymi jako dodatek do mięska [emoji14] ale dziś już biorę się w garść.
Inis, z wagą daj sobie trochę czasu, wprowadź dodatkowo cynamon tu i tam. Jak metabolizm się popsuł, to chwila minie zanim wpadnie na właściwe tory.
Ja czasem ważę się raz ma tydzień, a czasem wpadam w obsesję i dwa razy dziennie. Ale postanowiłam przed okresem się nie ważyć, bo zawsze badziewny wynik wychodzi [emoji16]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606
Inis w tych co ja pisałam?
Kasia, waga marzenie - brawo [emoji16]
Ja wczoraj byłam u mamy i nie zjadłam ani kawałka ciasta, którego było pełno na stole wieczorem urodziny koleżanki i
zjadłam trochę niezdrowych rzeczywiście ale bez przesady
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia, waga marzenie - brawo [emoji16]
Ja wczoraj byłam u mamy i nie zjadłam ani kawałka ciasta, którego było pełno na stole wieczorem urodziny koleżanki i
zjadłam trochę niezdrowych rzeczywiście ale bez przesady
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
Hejka. Ja jak wpadam w rytm diety to waze się często i zerkam czy już jakieś deka uciekły [emoji23]
U mnie wczoraj w miarę z jedzeniem. Nawet odmowilam pizzy takiej kupnej. Ale pewnie jak by była z pizzerii to bym zjadła [emoji2]
Inis u mnie pogoda okropna.... Wicher, deszcz [emoji53]
U mnie wczoraj w miarę z jedzeniem. Nawet odmowilam pizzy takiej kupnej. Ale pewnie jak by była z pizzerii to bym zjadła [emoji2]
Inis u mnie pogoda okropna.... Wicher, deszcz [emoji53]
Podziel się: