reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

U nas chorobowo więc gotuje zupę jarzynowa na dwa dni. Noszę cały czas Dominika na rękach więc nie mam czasu na pichcenie.
Oj taaaak; bagietka z szynką [emoji31]
Mnie na razie nie ciągnie do słodkiego, w kupie siła [emoji123] Razem damy radę!
Ja co do sukienek się nie wypowiem. Mam wiszącą obleśną fałdę i w niczym nie wyglądam dobrze...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, tak jak Colorado pisała - gacie od zadań specjalnych i hyc w sukieneczkę [emoji6]

Edysiek, ja też na zwolnieniu do końca tygodnia i właśnie chcę też czas dla siebie przeznaczyć. Kiepski start z bagietką ale poprawię się [emoji23]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale z pozytywów to już nasz 5 dzień bez cukru! Nie ciągnie Was mniej do łakoci ?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj miałam kryzys, ale przetrzymałam go i dziś jest spoko [emoji16]
Dobrze, że liczysz dni, ja z tym zawsze mam problem [emoji16]

U nas chorobowo więc gotuje zupę jarzynowa na dwa dni. Noszę cały czas Dominika na rękach więc nie mam czasu na pichcenie.
Oj taaaak; bagietka z szynką [emoji31]
Mnie na razie nie ciągnie do słodkiego, w kupie siła [emoji123] Razem damy radę!
Ja co do sukienek się nie wypowiem. Mam wiszącą obleśną fałdę i w niczym nie wyglądam dobrze...

Mi przy chorobie pomogła dieta rosołowa, codziennie przez 5 dni rosół x makaronem na obiad [emoji16] cos dziwnego jest w tym rosole [emoji6]

Super, że nie ciągnie Cię do cukru [emoji4] zawsze to łatwiej [emoji41]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado wczoraj dostałam od teściowej ([emoji33] ) rosół z makaronem. Naprawdę smaczny ale miałam takiego moralniaka że jem biały makaron że zjadłam tylko trochę. Stąd jarzynowa lub jak to mój mąż mówi wielowarzywna ;)

Colorado wczoraj dostałam od teściowej ([emoji33] ) rosół z makaronem. Naprawdę smaczny ale miałam takiego moralniaka że jem biały makaron że zjadłam tylko trochę. Stąd jarzynowa lub jak to mój mąż mówi wielowarzywna ;)

A mój syn nazywa ja zupa samo zdrowie [emoji28]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Rosół króluje! !!
U nas wczoraj i dziś rosół, córka chora ale wczoraj rosół zjadła, W niedzielę piła tylko herbatę więc jest postęp. Dziś banan na śniadanie i rosół po południu , jest lepiej.
Młody na szczęście się trzyma i zdrowy, oby tak dalej.

Do góry