reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Pochwal się, linkiem przynajmniej [emoji1]

Mi ostatnio kiecuchy poprzychodziły z BonPrix, ale dwie to beznadziejne akurat (materiałowo i krojowo). Więc zwrot był konieczny. A jedna była taka super, w grochy [emoji7]

Mimi, zerknij sobie tutaj, może coś w oko wpadnie :)

Link do: Butik Alexandria

Raz tam zamawiałam, zadowolona byłam, nie wiem dokładnie jak jest ze zwrotami. Można sobie nawet długość wybrać [emoji6]

I dokąd zaszłaś dziś? [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Zaraz popatrze [emoji4]
Ale u mnie brzuch wielki i po porodzie taka mega opona .... ciężko będzie coś dobrać....
Tak w ogóle to jeszcze nie wróciło mi czucie w dole brzucha :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Nie mogę jej teraz znaleźć, chyba zamówiłam ostatnią [emoji16] Pochwalę się jak przyjdzie.

Jo, brawo za trening! Ja jeszcze nie wsiadłam na moją machinę w tym tygodniu, chyba jutro.

Mimi, a sukienki w C&A?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
W c&a jeszcze nie patrzyłam....
Dzięki za przypomnienie [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zaraz popatrze [emoji4]
Ale u mnie brzuch wielki i po porodzie taka mega opona .... ciężko będzie coś dobrać....
Tak w ogóle to jeszcze nie wróciło mi czucie w dole brzucha :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi, majciochy korygujące i cyc do przodu! [emoji9]

Ja mam korygujące na wyjściowe sytuacje, i takie z wyższym stanem tylko na lato do sukienek, bo wtedy w tych korygujących się kiszę [emoji1] a ta dolna fałdka brzucha niestety mi się odznacza pod sukienkami, krępuje mnie to, więc wolę te mniej sexy majciochy nosić i czuć się lepiej :) poza tym linia bielizny się tak nie odznacza wtedy ;)

Na pewno są jakieś kiecuszki dla jabłuszek :) szukałaś na internecie "porad" w tym temacie?

I jakiej kiecuchy szukasz, na wyjście, czy na codzień? :)

8une3e3kck8m6mea.png

Mimi, ja z C&A mam kilka prostych ołówkowych i super się w nich czuję bo brzuch się nie odznacza.

Poszłam po zakupy bo wieczorem znajomi wracają z dalekiej podróży i u nas nocują i jutro jadą dalej, więc muszę jakąś kolację zrobić. I głupia kupiłam świeżą bagietkę, fakt, że z ziarnami ale jest tak pyszna, że zjadłam chyba pół z masłem i szynką. To lepsze niż wszystkie ciasta i pizze razem wzięte! Ale dziś chyba już tylko sok warzywny i więcej nic nie zjem...

Mimi, majciochy korygujące i cyc do przodu! [emoji9]

Ja mam korygujące na wyjściowe sytuacje, i takie z wyższym stanem tylko na lato do sukienek, bo wtedy w tych korygujących się kiszę [emoji1] a ta dolna fałdka brzucha niestety mi się odznacza pod sukienkami, krępuje mnie to, więc wolę te mniej sexy majciochy nosić i czuć się lepiej :) poza tym linia bielizny się tak nie odznacza wtedy ;)

Na pewno są jakieś kiecuszki dla jabłuszek :) szukałaś na internecie "porad" w tym temacie?

I jakiej kiecuchy szukasz, na wyjście, czy na codzień? :)

8une3e3kck8m6mea.png
Szukam takiej na chrzciny do Filipa. I jakby jeszcze się znalazła jakas fajna to na 18 nastke bym miała.
Także 2 muszę utrafic [emoji4]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi, ja z C&A mam kilka prostych ołówkowych i super się w nich czuję bo brzuch się nie odznacza.

Poszłam po zakupy bo wieczorem znajomi wracają z dalekiej podróży i u nas nocują i jutro jadą dalej, więc muszę jakąś kolację zrobić. I głupia kupiłam świeżą bagietkę, fakt, że z ziarnami ale jest tak pyszna, że zjadłam chyba pół z masłem i szynką. To lepsze niż wszystkie ciasta i pizze razem wzięte! Ale dziś chyba już tylko sok warzywny i więcej nic nie zjem...

Właśnie ja do tej pory bralam olowkowe ale po tej ciąży odpadaja. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Oj takie biegietki sa pyszne [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ale z pozytywów to już nasz 5 dzień bez cukru! Nie ciągnie Was mniej do łakoci ?

Ja cukrem slodze kawe. Pół łyżeczki ale jednak.
No mnie póki co nie ciągnie ale na gorsze chwile kupilam awaryjnie gorzką czekoladę [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama

Ja też uwielbiam bagietki, albo świeże bułeczki, zwłaszcza jak długo nie jadłam.

Dzisiaj na obiad zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym i papryką i już zjadłam trochę.
Dla młodej zrobiłam rosół.
Do końca tygodnia siedzę w domu i kiepsko widzę dietowanie [emoji55]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry