Colorado1989
Fanka BB :)
Współczuję [emoji9] też przed okresem czułam się jak [emoji90] taki plus ciąży, że nie ma okresu i pms[emoji23] niedługo więc też pozbędziesz się problemu [emoji1]Mimi, uważaj na bulgur przy IO
Colorado, mnie jak nachodzi to ratuję się łyżeczką masła orzechowego z dżemem.
I mnie dziś mało dietetycznie ale w niedużych ilościach: rano jajecznica z grzybami i 2 małe białe kiełbaski i chleb żytni, na obiad kurczak w sosie pomidorowym z mascarpone i papryką i brązowym ryżem a na kolację parówka z szynki w cieście francuskim...
W ogóle to mam do d... dzień dziś. Czuję że @ się zbliża więc jestem mega spuchnięta, brzuch mi wywaliło, cycki chcą wyskoczyć ze stanika i we wszystkim mi ciasno [emoji57]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dżemu już nie mam, wyjadłam wszystko, nawet ksylitol się skończył, i unikam słodkiego, zgodnie z mobilizującą obietnicą [emoji1] ciężko jest, jak napadnie chęć na słodkie, ale oczywiście jestem zbyt leniwa, żeby specjalnie po coś do sklepu lecieć [emoji23] mąż tylko ma masę śmiechu, jak mu opowiadam, cóż za słodkości bym zjadła [emoji23] dziś po głowie chodzą mi kluski na parze na słodko [emoji23][emoji23]
Faktycznie, z bulgurem trzeba uważać, ale w niewielkiej ilości szkody nie zrobi