reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Tutaj wychodzi chyba, że cukru i słodzików nie ma? Ewentualnie ten naturalnie występujący. Kiedyś w jakimś sklepie były te napoje aloesowe, no i tam cukru było chyba tyle co napojach gazowanych :/

8une3e3kck8m6mea.png
Moja córka czasem kupuje te napoje. Słodkie paskudztwo [emoji13]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Mimi już stosuję;)
I Ka napisala ze jej go polecano także chyba nie jest taki zły

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi u mnie podobny obiad. Zupa fasolowa. A na drugie kurzy cyc, warzywa na patelnię i ryż naturalny.
Zrobiłam wczoraj, bo dzisiaj po pracy idę jeszcze na zebranie do szkoły.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi wygląda pysznie :)
50ml na dzien. Można podzielić. Ja piję 25ml 2xdziennie. Podobno przyspiesza przemiane materii. Przydaloby się!!!

Ja też łykam cały arsenał ale zostanę chyba przy aloesie, pregnie i wiesiołku. Powinno styknąć. A propos wiesiołka, to łykam od 10 dni i generalnie już widzę efekty [emoji16]

A poza tym to mówcie mi porażka... Zjadłam dziś na raz tabliczkę gorzkiej czekolady [emoji22]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka jakie efekty po wiesiołku? Każdemu zdarzają się gorsze dni. Dobrze że gorzką a nie jakąś Oreo czy inną mega słodką :*

Do góry