reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Z tymi aloesami też trzeba uważać, jak kiedyś szukałam, to wszystko z cukrem ... [emoji33]
Zuza87
Colorado ja wczoraj byłam w aptece z mężem w aptece. Kuba był niegrzeczny(bawił się ciśnieniomierzem) a Dominik sie obudził i marudził. Więc gdy mąż poprosił o sok z aloesu i zapytał pani czy jest 100% a ona odpowiedziała twierdząco to niesprawdzaliśmy. A w domu myślalam że mnie coś trafi... Mam sok z Oleofarm a taki Skład: sok z aloesu 99,8%, benzoesan sodu (substancja konserwująca), kwas cytrynowy (regulator kwasowości), sorbinian potasu (substancja konserwująca).
[emoji35]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji35]
Colorado1989
Tutaj wychodzi chyba, że cukru i słodzików nie ma? Ewentualnie ten naturalnie występujący. Kiedyś w jakimś sklepie były te napoje aloesowe, no i tam cukru było chyba tyle co napojach gazowanych :/Trochę ale spokojnie da się pić Colorado, myślisz, że w tych też dużo cukru?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Może można zwrócić ?Colorado ja wczoraj byłam w aptece z mężem w aptece. Kuba był niegrzeczny(bawił się ciśnieniomierzem) a Dominik sie obudził i marudził. Więc gdy mąż poprosił o sok z aloesu i zapytał pani czy jest 100% a ona odpowiedziała twierdząco to niesprawdzaliśmy. A w domu myślalam że mnie coś trafi... Mam sok z Oleofarm a taki Skład: sok z aloesu 99,8%, benzoesan sodu (substancja konserwująca), kwas cytrynowy (regulator kwasowości), sorbinian potasu (substancja konserwująca).
[emoji35]
reklama
Mimi2330
Drogi?Zuza, nie znajdziesz takiego sto procent 100%, ja mam na razie taki:
A Oleofarm też mi polecała kuzynka farmaceutka. Masz czysty sok czy z miąższem?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: