reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Ja kupilam mężowi bombonierkę ferrero ja również dostałam bombonierkę ale powiedziałam chlopakom żeby zjedli,przyjęłam za to kwiatki; moje ulubione żonkile Na kolacje zjemy zapiekankę
Ka fajowy prezent
Colorado super że jest lepiej
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ka fajowy prezent
Mimi2330
Elegancko [emoji1]A my z zasady nie świętujemy, a mąż mi dziś podarował nowy telefon [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Ja dostałam róże wino i czekoladki. A i syn kupił mi maskotkę [emoji1]Ja kupilam mężowi bombonierkę ferrero ja również dostałam bombonierkę ale powiedziałam chlopakom żeby zjedli,przyjęłam za to kwiatki; moje ulubione żonkile Na kolacje zjemy zapiekankę
Ka fajowy prezent
Ka.2606
Mimi, super prezent od synka [emoji6] my poświętowaliśmy między pracami [emoji173][emoji6]
Jakbym dziś się pojawiła pod innym nikiem tzn że zainstalowanie aplikacji na nowym telefonie mnie przerosło [emoji16]
Jakbym dziś się pojawiła pod innym nikiem tzn że zainstalowanie aplikacji na nowym telefonie mnie przerosło [emoji16]
Colorado1989
Ka? Przeniosłaś już duszę ze starego telefonu w nowy? [emoji1][emoji1]
Wracam do dietki
Zrobiłam twarożek z rzodkiewką, prażonym słonecznikiem i jogurtem 0%, miał być jeszcze szczypiorek, ale umarł
Wracam do dietki
Zrobiłam twarożek z rzodkiewką, prażonym słonecznikiem i jogurtem 0%, miał być jeszcze szczypiorek, ale umarł
Edysiek
odkrywca
Nie przychodzą mi powiadomienia w aplikacji i przez to miałam chwilowy odwyk od forum.
Ja w zasadzie walentynek nie obchodzę.
Ale wczoraj trochę pofolgowalam zrobilam i zjadłam pizzę na kolację [emoji15]
Dzisiaj wracam na właściwe tory.
Ja w zasadzie walentynek nie obchodzę.
Ale wczoraj trochę pofolgowalam zrobilam i zjadłam pizzę na kolację [emoji15]
Dzisiaj wracam na właściwe tory.
reklama
Ka.2606
Tak, Colorado, mój mąż zrobił tak, że wszystkie aplikacje mi się cudem przeniosły [emoji3]
Edysiek, masz jakiś sprawdzony sposób na pizzę? Ja się od dłuższego czasu przymierzam do zrobienia z mąki orkiszowej ale jeszcze mi nie wyszło.
Ja dziś mam opóźnienie od rana, wypadłam z domu bez śniadania i kupiłam na stacji bagietkę graham z tuńczykiem i jajkiem. Pycha
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek, masz jakiś sprawdzony sposób na pizzę? Ja się od dłuższego czasu przymierzam do zrobienia z mąki orkiszowej ale jeszcze mi nie wyszło.
Ja dziś mam opóźnienie od rana, wypadłam z domu bez śniadania i kupiłam na stacji bagietkę graham z tuńczykiem i jajkiem. Pycha
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: