reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

B 30% T 30% W 40%
Oblicz sobie na potreningu.pl
Wskaźnik BMR i tam obliczy Ci ile jeść aby utrzymać wagę i odejmij od tego ok. 300kcal

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Hej Dziewczynki, jak tam na końcówce weekendu? U mnie wizytowo-rodzinnie, ale byłam dość grzeczna. Zjadłam co prawda kawałek ciasta ale mały [emoji6] i bratowa zauważyła że schudłam [emoji16]

Edysiek, a już myślałam, że będzie można bez wyrzutów pojeść galaretki, szkoda.

Colorado, gratuluję wagi i wizyty w toalecie[emoji122][emoji122][emoji122] od razu się człowiek lepiej czuje [emoji16]

Jeszcze z nowości to kupiłam sobie aloes do picia tak ogólnie dla zdrowia ale ponoć wspomaga odchudzanie i mega oczyszcza organizm.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez slyszalam ze jest ok. A jak w smaku?

Ja czytałam o tej berberynie ze też pomaga w odchudzaniu i zastanawiam się czy nie kupić.... Ale z drugiej strony już tyle tego wszystkiego lykam.... :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hej Dziewczynki, jak tam na końcówce weekendu? U mnie wizytowo-rodzinnie, ale byłam dość grzeczna. Zjadłam co prawda kawałek ciasta ale mały [emoji6] i bratowa zauważyła że schudłam [emoji16]

Edysiek, a już myślałam, że będzie można bez wyrzutów pojeść galaretki, szkoda.

Colorado, gratuluję wagi i wizyty w toalecie[emoji122][emoji122][emoji122] od razu się człowiek lepiej czuje [emoji16]

Jeszcze z nowości to kupiłam sobie aloes do picia tak ogólnie dla zdrowia ale ponoć wspomaga odchudzanie i mega oczyszcza organizm.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Nic bardziej nie cieszy, niż to, jak ktoś zauważy ten nasz wysiłek! [emoji1]

A czujesz jakaś różnicę w samopoczuciu? I w związku ze spadkiem wagi i zmianą diety?

Tez slyszalam ze jest ok. A jak w smaku?

Ja czytałam o tej berberynie ze też pomaga w odchudzaniu i zastanawiam się czy nie kupić.... Ale z drugiej strony już tyle tego wszystkiego lykam.... :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zawsze można spróbować :) chociaż można też stosować dodatkowe przyspieszacze metabolizmu - cynamon, chili, zieloną herbatę, kawę, i coś tam pewnie jeszcze :)

A jak na tej metforminie się czujesz?

8une3e3kck8m6mea.png

U mnie jak na razie waga leci bardzo szybko. Od 19 stycznia spadła o 5,8 kg. Przez te kilka dni pobytu w szpitalu straciłam 3,3 kg. No ale nie dziwota skoro mój pierwszy posiłek to kleik ryżowy w niedzielę na śniadanie.
Tadam:
1518423553-882167566d9bd116-aaaaaa.jpeg

Na obiad zupa marchewkowa z ryżem. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia bo czułam taki głód że musiałam od razu go zaspokoić [emoji23]. Na kolację znowu kleik ryżowy [emoji58]

Dzisiaj też kleik ryżowy na śniadanie, na drugie śniadanie spróbuję zjeść kilka sucharow. To dopiero będzie uczta[emoji23]

bl9ci09k1uie6cq5.png

Super! Nic bardziej nie cieszy, niż to, jak ktoś zauważy ten nasz wysiłek! [emoji1]

A czujesz jakaś różnicę w samopoczuciu? I w związku ze spadkiem wagi i zmianą diety?

Zawsze można spróbować :) chociaż można też stosować dodatkowe przyspieszacze metabolizmu - cynamon, chili, zieloną herbatę, kawę, i coś tam pewnie jeszcze :)

A jak na tej metforminie się czujesz?

8une3e3kck8m6mea.png
Nie biorę jej.... pobralam kilka tabletek i niby było ok. Ale jakoś tak się bałam ....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry