reklama
Edysiek
odkrywca
Ka.2606
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki, jak tam na końcówce weekendu? U mnie wizytowo-rodzinnie, ale byłam dość grzeczna. Zjadłam co prawda kawałek ciasta ale mały [emoji6] i bratowa zauważyła że schudłam [emoji16]
Edysiek, a już myślałam, że będzie można bez wyrzutów pojeść galaretki, szkoda.
Colorado, gratuluję wagi i wizyty w toalecie[emoji122][emoji122][emoji122] od razu się człowiek lepiej czuje [emoji16]
Jeszcze z nowości to kupiłam sobie aloes do picia tak ogólnie dla zdrowia ale ponoć wspomaga odchudzanie i mega oczyszcza organizm.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado, gratuluję wagi i wizyty w toalecie[emoji122][emoji122][emoji122] od razu się człowiek lepiej czuje [emoji16]
Jeszcze z nowości to kupiłam sobie aloes do picia tak ogólnie dla zdrowia ale ponoć wspomaga odchudzanie i mega oczyszcza organizm.
Colorado1989
Super! Nic bardziej nie cieszy, niż to, jak ktoś zauważy ten nasz wysiłek! [emoji1]Hej Dziewczynki, jak tam na końcówce weekendu? U mnie wizytowo-rodzinnie, ale byłam dość grzeczna. Zjadłam co prawda kawałek ciasta ale mały [emoji6] i bratowa zauważyła że schudłam [emoji16]
A czujesz jakaś różnicę w samopoczuciu? I w związku ze spadkiem wagi i zmianą diety?
Tez slyszalam ze jest ok. A jak w smaku?
Ja czytałam o tej berberynie ze też pomaga w odchudzaniu i zastanawiam się czy nie kupić.... Ale z drugiej strony już tyle tego wszystkiego lykam.... :/
Zawsze można spróbować chociaż można też stosować dodatkowe przyspieszacze metabolizmu - cynamon, chili, zieloną herbatę, kawę, i coś tam pewnie jeszcze
A jak na tej metforminie się czujesz?
kasia0121
U mnie jak na razie waga leci bardzo szybko. Od 19 stycznia spadła o 5,8 kg. Przez te kilka dni pobytu w szpitalu straciłam 3,3 kg. No ale nie dziwota skoro mój pierwszy posiłek to kleik ryżowy w niedzielę na śniadanie.
Tadam:
Na obiad zupa marchewkowa z ryżem. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia bo czułam taki głód że musiałam od razu go zaspokoić [emoji23]. Na kolację znowu kleik ryżowy [emoji58]
Dzisiaj też kleik ryżowy na śniadanie, na drugie śniadanie spróbuję zjeść kilka sucharow. To dopiero będzie uczta[emoji23]
Tadam:
Na obiad zupa marchewkowa z ryżem. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia bo czułam taki głód że musiałam od razu go zaspokoić [emoji23]. Na kolację znowu kleik ryżowy [emoji58]
Dzisiaj też kleik ryżowy na śniadanie, na drugie śniadanie spróbuję zjeść kilka sucharow. To dopiero będzie uczta[emoji23]
Mimi2330
Nie biorę jej.... pobralam kilka tabletek i niby było ok. Ale jakoś tak się bałam ....Super! Nic bardziej nie cieszy, niż to, jak ktoś zauważy ten nasz wysiłek! [emoji1]
A czujesz jakaś różnicę w samopoczuciu? I w związku ze spadkiem wagi i zmianą diety?
Zawsze można spróbować chociaż można też stosować dodatkowe przyspieszacze metabolizmu - cynamon, chili, zieloną herbatę, kawę, i coś tam pewnie jeszcze
A jak na tej metforminie się czujesz?
reklama
Mimi2330
Bierzesz metformine?Ja się super czuję, mam dużo więcej energii
Podziel się: