reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
I ja się witam [emoji4]
Mimi, taka motywacja jest bardzo dobra. 3 miesiące to nie jest bardzo odległy termin, a przy okazji można już zapracować na widoczne efekty [emoji6] my mamy w czerwcu także jestem z Tobą!
Weszłam na wagę a tam równe 100...[emoji23][emoji23][emoji23] z jednej strony się wściekłam, że jeszcze nie ma "9" z przodu, a z drugiej się cieszę, bo mimo pączków pół kilo mniej [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, taka motywacja jest bardzo dobra. 3 miesiące to nie jest bardzo odległy termin, a przy okazji można już zapracować na widoczne efekty [emoji6] my mamy w czerwcu także jestem z Tobą!
Weszłam na wagę a tam równe 100...[emoji23][emoji23][emoji23] z jednej strony się wściekłam, że jeszcze nie ma "9" z przodu, a z drugiej się cieszę, bo mimo pączków pół kilo mniej [emoji16]
Zuza87
Dziewczyny miłego dnia! Może później uda mi się nadrobić kompletnie nie mam czasu.
Dziewczyny w Rossmannie jest promocja 2+2 na produkty dla mężczyzn i na słodycze Super Krówka. Znacie je? Są ok?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny w Rossmannie jest promocja 2+2 na produkty dla mężczyzn i na słodycze Super Krówka. Znacie je? Są ok?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Ja dziś niczym się nie pochwalę. Nic mi przez gardło nie przechodzi, takie mam spuchnięte. Jestem na biszkoptach z herbatą i wszystkim innym co miękko-papczaste i zdecydowanie nie z niskim IG [emoji83]
Zuza, widziałam tę promocję, ale mój to fan kosmetyków nie jest [emoji23] z avonu mu zamawiam tylko żele pod prysznic i perfumy. Tyle... [emoji16] W rossmannie to czekam, aż w końcu mój podkład będzie w promocji [emoji41]
Zuza, widziałam tę promocję, ale mój to fan kosmetyków nie jest [emoji23] z avonu mu zamawiam tylko żele pod prysznic i perfumy. Tyle... [emoji16] W rossmannie to czekam, aż w końcu mój podkład będzie w promocji [emoji41]
![8une3e3kck8m6mea.png](https://www.suwaczki.com/tickers/8une3e3kck8m6mea.png)
Ka.2606
Ojej, angina Cię dopadła? Kończ szybko robotę i z biszkoptami do łóżka!Ja dziś niczym się nie pochwalę. Nic mi przez gardło nie przechodzi, takie mam spuchnięte. Jestem na biszkoptach z herbatą i wszystkim innym co miękko-papczaste i zdecydowanie nie z niskim IG [emoji83]
![]()
reklama
Mimi2330
A jaki używasz?Ja dziś niczym się nie pochwalę. Nic mi przez gardło nie przechodzi, takie mam spuchnięte. Jestem na biszkoptach z herbatą i wszystkim innym co miękko-papczaste i zdecydowanie nie z niskim IG [emoji83]
![]()
![f2wl2n0a5jm4l1ng.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0a5jm4l1ng.png)
Podziel się: