Enigma.a
Zaangażowana w BB
Dzień dobry, kawusia z rana musi być. Z Olkiem ostatnio ciężko, w nocy często się przebudza, denerwuje się, że smoczka nie może znaleźć. Czasem ma w buzi smoczek, a i tak histeryzuje. Ręce opadają.
Lazy, chyba pospieszyłam się z chwaleniem Młodego, wczoraj przywitał mnie zapłakany. Pani mówiła, że chyba zorientował się, że jest coś inaczej. Ale jednocześnie jak wpadłam na chwilę, bo zapomniałam pokrowca na wózek i babeczka była w korytarzu, to mówiła, że wszystko było ok. Może Oluś był senny, nie zdążyłam Go dowieźć do domu (żłobek jest 3 minuty od bramy), a On już spał. Mam taką nadzieję, jeśli tak będzie reagować na chodzenie do żłobka, to będzie mi jeszcze ciężej oddawać:-(
Różyczkowa, wszystkiego najlepszego dla Twojego Roczniaka, sto lat:-)
Wczoraj Oluś też skończył roczek. eM wrócił później do domu, więc ciężko było świętować, Olek też miał marudny dzień. Kupiliśmy malutki torcik, zdmuchnęliśmy świeczkę (bardziej my niż On;-)) i złożyliśmy życzenia. Co z tego do Niego dotarło to nie wiem. Impreza będzie w niedziele, więc wtedy będą goście i świętowanie.
Na urodziny kupiliśmy zabawkową kierownicę, którą można zamontować na różnych powierzchniachhttp://www.toysplanet.pl/product-pol-379-Smily-INTERAKTYWNA-KIEROWNICA-na-wozek-lozeczko.html mam nadzieję, że Olusiowi się spodoba. On lubi wszystko co gra i wszelkie przyciski, światełka, a na spacerze szybko się nudzi. Udało się ją kupić w empiku w promocji za 49zł.
Dzisiaj idziemy na kontrolną wizytę, zobaczymy ile kilogramów dźwigamy;-) No i zbliżają się szczepienia. Do tego mamy darmową szczepionkę na ospę, tylko potrzebujemy zaświadczenie ze żłobka. No i potrzebuję zaświadczenia od lekarza, że karmię, żebym mogła odbierać godzinę w pracy/
Życzę Wam miłego dnia i samych uśmiechów