reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
cześć dziewczyny:-)
Zaczyna się nowy tydzień i miejmy nadzieję,że przyniesie on już nam tylko dobre wieści, życzę tego Wam jak i sobie.
A mnie dziś jak robiłam makijaż poraziło! normalnie tak cera mi się zmieniła,że aż w to nie wierzę. Od początku ciąży była inna ,brzydsza..ale to co jest teraz ,przerasta moje najgorsze wyobrażenia! czerwone place,małe krosteczki,nie dające się zamaskować! Czuję się brzydka. Muszę jutro do drogerii pognać po jakiś dobry podkład. A włosy zaczęły się od tyg tak przetłuszczać ,że codzienne mycie mnie nie omija. Ale już nie narzekam:-)
Wszystkim miłej niedzieli życzę
Zaczyna się nowy tydzień i miejmy nadzieję,że przyniesie on już nam tylko dobre wieści, życzę tego Wam jak i sobie.
A mnie dziś jak robiłam makijaż poraziło! normalnie tak cera mi się zmieniła,że aż w to nie wierzę. Od początku ciąży była inna ,brzydsza..ale to co jest teraz ,przerasta moje najgorsze wyobrażenia! czerwone place,małe krosteczki,nie dające się zamaskować! Czuję się brzydka. Muszę jutro do drogerii pognać po jakiś dobry podkład. A włosy zaczęły się od tyg tak przetłuszczać ,że codzienne mycie mnie nie omija. Ale już nie narzekam:-)
Wszystkim miłej niedzieli życzę
jopal
Fanka BB :)
Ulenka córka urodę Ci odbiera
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Magda tak mi przykro siły dla was dużo:-(
ulenka7883
Jopal byle to była prawda. Nawet nie wiesz jak się stresuję następnym badaniem... jak się okaże siuraczek między nogami to chyba padnę haha Cały czas słyszę słowa :"na 80% dziewczynka więc proszę się tym na razie nie sugerować" Jak można tak zostawić w niepewności pacjentkę heheh katorga!
jopal
My na tym samym wózku tez 80% hehe a potem siur urośnie.
ulenka7883
czytałam ,że jak dziewczynka to owłosienie słabiej i wolniej rośnie. Zauważyłaś coś takiego u siebie,albo któreś z przęsądów? bo mi faktycznie kłaki na girach słabiej rosną,co mnie ogromnie cieszy
jopal
Sama nie wiem ale u mnie uroda lepsza niż kiedykolwiek
reklama
ulenka7883
Jopal ale sobie konwersacje na 2 fronty prowadzimy hihihi