ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Czekoladka pomogla kopal ze az brzuch falowal ale oczywiście tylko wzielam tel by nagrac harce i koniec przedstawienia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihi czekolada zawsze pomaga:-):-) w poprzedniej ciazy mialam w domu zapas piknik country i pepsi,bo to bardzo szybko budzilo mojego leniwego Antosia A jak czasem zabraklo to maz po nocy latal i szukal w sklepie tego zestawu hahahCzekoladka pomogla kopal ze az brzuch falowal ale oczywiście tylko wzielam tel by nagrac harce i koniec przedstawienia ;-)
Makrofag ja polecam Clotrimazolum wiem ze w ciazy można... mnie poki co tfu tfu w ciazy nic jeszcze nie zlapalo... jak się nie poprawi po kilku dniach to polecam wybrać się do lekarza bo moze wymagac to jakis mocniejszych specyfikow :-)
makrofag szczypanie moze byc pierwszym objawem jakies infekcji,ale jesli tylko taki masz objaw juz od paru dni to nie powinno byc niepokojace,nie zaszkodzi posmarowac pare razy mascia ,ale mysle ze jest wszystko dobrze. A co do nabrznienia narzadow to rzeczywiscie tak moze byc i to calkiem normalna sprawa w ciazy. Jedne kobiety tak maja ,inne nie. Ja np. tez czasem wyczuwam ze jest tam powiekszone wszystko a za pare dni juz jest ok. W tamtej ciazy tez tak bylo.
wiesz co to mysle,ze sprobuj z ta mascia i podmywaj sie czesciej niz zwykle,nawet pare razy dziennie. Bo w taki upal to bakterie rozmnazaja sie w blyskawiczny tempie. Ja tez ostatnio musze czesciej odwiedzac lazienke.Aha, a widzisz objawy mi sie zaostrzają jak dużo chodzę, jest upał, spoce się i czuję jak z każdym krokiem wszystko mi się tam trze :/