reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Dzisiaj odkrylam kiedy czuje moje malenstwo najbardziej:-) gdy siedze i jestem lekko przechylona do przodu ,tak by brzuszek byl miedzy nogami jak najbardziej,wtedy bardzo czesto jak fikolkuje hihih A dzis faktycznie jest bardzo ruchliwy:-)

Dziewczyny wiecie co z Misia?? dawno jej nie bylo...chyba ze znow cos przeoczylam...

reklama
Ulenka, ja jak sie tak pochylam to mnie maluch niesamowicie kopie, tak jakby mu sie nie podobalo byc zgniecionym ;)

Dziekuje kochane za kciuki, napisze jak najszybciej jak poszla wizyta. :)

Dziekuje jeszcze raz za kciuki jestescie kochane!
Wizyte mam za 2 godziny (12h30 czas Kanadyjski), na niczym innym nie moge sie skupic ;)

Dziewczynki zapomniałam wam się pochwalić, ale się wczoraj obkupiłam w biedronie - Były jakies mega wyprzedaże u nas i jakis czas temu chyba w maju (wtedy twerdzialm ze za wczesnie) pojawiła sie kolekcja ciążowa i wczoraj patrze a tam spodnie dresowe za 15 zł spodnie-biedronka-SLIDER-34419.jpg
super getry - z pasem na rosnacy brzuszek za 10 zł, i bluzki z marszczeniami na brzuszek tez po 10 zł - super bawełna. Juz wczesniej nabyłam za 25 zł pidżamke :p ubrania_ciazowe_4x2b.jpg

ub.jpg

Załączniki

• spodnie-biedronka-SLIDER-34419.jpg
    spodnie-biedronka-SLIDER-34419.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 24
  • ubrania_ciazowe_4x2b.jpg
    ubrania_ciazowe_4x2b.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 32
  • ub.jpg
    ub.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 57
Witajcie Dziewczynki!

Jeeej, na nic kurczę nie mam czasu. Pieska- Borysa odebrałam wczoraj i jest malutkim szczeniakiem 6-cio tygodniowym. Jest strasznie absorbujący i poświęcam mu cały czas. Jak trochę podrośnie to pewnie będzie lepiej. Jest czarny jak smoła i bardzo ciepły i wdzięczny. Wczoraj zabrałam go na urodziny do Teściowej i wszystkich rozkochał w sobie.

Za wszystkie wizytujące mocno zaciskam piąstki!

Dziewczyny musimy jakoś przetrwał te upały ja też coraz gorzej je znoszę. Już rano budzę się spocona i bez sił w taką pogodę.

Uleńka-
Kochana ja w tej pozycji też najlepiej czuję maluszka. A dzisiaj rano o 6. leżąc na boku mocno poczułam, że dzidziuś się obudził, ale gdy Mężuś szybko przyłożył dłoń, aby też poczuć, to już niestety się nie załapał, hihi.

Buziaki Kochane!

reklama
Dziewczyny ratunku, chyba muszę zacząć się odchudzać!!!!!
Ile przytyłyście w okolicach 21 tc???? Aż się boję, muszę wagę kupić, jak czytam w necie to niektore dziewczyny nic nie przytyły, inne pół kilograma, a ja blisko sto kilo!! jak życ?????

Ostatnia edycja:
Do góry