reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Mi lekarz też kazał leżeć i wstawać tylko do wc. Teraz małą mam u mamy to w domu spokój. Ale obiad muszę zrobić, coś ogarnąć. Mój mąż pracuje i ma jeszcze dodatkowe zajęcia po południu. Teściowa pracuje. Dobrze że moja mama mi pomaga. Chciałabym nie robić nic.

moj maz tez pracuje , wychodzi z domu max 6.30 a wraca okolo 20 , soboty tez pracuje do 16 ale jakos musi sobie radzic niestety. My jestesmy tu sami i na niczyja pomoc liczyc nie mozemy , ale damy rade ;) miala przychodzic pani do sprzatania zeby odciazyc troche meza ale on mowi ze da rade sam , zobaczymy ;)

I mnie dopadły mdłości i wymioty masakra... a już myślałam , że nie należę do grupy kobiet borykających się z tym :no:

mnie wlasnie tez, a dopiero sie smialam, ze nie mam zadnych objawow. odkrecilam plyn do plukania lenor niebieski i dramat, do tej pory czuje mdlosci.

popołudniowe czesc:-)
dziewczyny jak ja dzis sie zle czuje...bleee. niby od rana bylo ok ale teraz zaczęłam czuć jakieś zawroty ,mdłości i pobolwaja mnie jajniki ale to juz norma u mnie. kurcze na 17ta idziemy w gósci a ja nie czuje sie na silach,musZe sie jakos pozbierac by dac rade.
wpadne wieczorkiem zobaczyc jak tam po wizytach i tzrymam mocno kciuki za Was i Wasze fasoleczki:-)

Ja dziś znów mam odwrotnie, Uleńko. Wszystko mnie cieszy, czuję, że moja fasolka rośnie sobie w brzusiu. Dzisiaj dostałam smska od mojego mężunia : Jak tam moje trzy robaczki się czują? Na początku głupia nie zajarzyłam o co chodzi hahha. Zawsze pisał jak się czują obydwa robalki, albo obydwie truśki. Tak mnie ten sms ucieszył, że od rana uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)

Perrie - wysłałam Ci PW odnośnie listy ciężarówek, przynajmniej tak mi się wydaje, że wysłałam :D Sprawdź proszę czy doszła wiad. :)

Dziewczyny, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie u nikogo smutku na twarzy :)

Hej dziewczyny ja od rana zalatana...

Na moje mdlosci wzdecia itp wygrzebalam gdzies w necie aby wypic szklanke cieplej wody na pusty zoladek i powiem ze mi pomaga... Bylo jeszcze aby po tej wodzie zjesc kromke razowego chleba z miodem i pozniej dopiero normalne sniadanko.

reklama
Zarejestrowalam sie do gin na 9 maja wiec jeszcze musze poczekac na zobaczenie mojej fasolki albo fasolek skoro tak tu duzo blizniakow :p
A teraz prosimy o relacje z wizyt :)

Do góry