reklama
Mi lekarz też kazał leżeć i wstawać tylko do wc. Teraz małą mam u mamy to w domu spokój. Ale obiad muszę zrobić, coś ogarnąć. Mój mąż pracuje i ma jeszcze dodatkowe zajęcia po południu. Teściowa pracuje. Dobrze że moja mama mi pomaga. Chciałabym nie robić nic.
Smerfetka*
Fanka BB :)
moj maz tez pracuje , wychodzi z domu max 6.30 a wraca okolo 20 , soboty tez pracuje do 16 ale jakos musi sobie radzic niestety. My jestesmy tu sami i na niczyja pomoc liczyc nie mozemy , ale damy rade miala przychodzic pani do sprzatania zeby odciazyc troche meza ale on mowi ze da rade sam , zobaczymy
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
popołudniowe czesc:-)
dziewczyny jak ja dzis sie zle czuje...bleee. niby od rana bylo ok ale teraz zaczęłam czuć jakieś zawroty ,mdłości i pobolwaja mnie jajniki ale to juz norma u mnie. kurcze na 17ta idziemy w gósci a ja nie czuje sie na silach,musZe sie jakos pozbierac by dac rade.
wpadne wieczorkiem zobaczyc jak tam po wizytach i tzrymam mocno kciuki za Was i Wasze fasoleczki:-)
dziewczyny jak ja dzis sie zle czuje...bleee. niby od rana bylo ok ale teraz zaczęłam czuć jakieś zawroty ,mdłości i pobolwaja mnie jajniki ale to juz norma u mnie. kurcze na 17ta idziemy w gósci a ja nie czuje sie na silach,musZe sie jakos pozbierac by dac rade.
wpadne wieczorkiem zobaczyc jak tam po wizytach i tzrymam mocno kciuki za Was i Wasze fasoleczki:-)
Ja dziś znów mam odwrotnie, Uleńko. Wszystko mnie cieszy, czuję, że moja fasolka rośnie sobie w brzusiu. Dzisiaj dostałam smska od mojego mężunia : Jak tam moje trzy robaczki się czują? Na początku głupia nie zajarzyłam o co chodzi hahha. Zawsze pisał jak się czują obydwa robalki, albo obydwie truśki. Tak mnie ten sms ucieszył, że od rana uśmiech nie schodzi mi z twarzy
Perrie - wysłałam Ci PW odnośnie listy ciężarówek, przynajmniej tak mi się wydaje, że wysłałam Sprawdź proszę czy doszła wiad.
Dziewczyny, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie u nikogo smutku na twarzy
Perrie - wysłałam Ci PW odnośnie listy ciężarówek, przynajmniej tak mi się wydaje, że wysłałam Sprawdź proszę czy doszła wiad.
Dziewczyny, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie u nikogo smutku na twarzy
czarna2532
Hej dziewczyny ja od rana zalatana...
Na moje mdlosci wzdecia itp wygrzebalam gdzies w necie aby wypic szklanke cieplej wody na pusty zoladek i powiem ze mi pomaga... Bylo jeszcze aby po tej wodzie zjesc kromke razowego chleba z miodem i pozniej dopiero normalne sniadanko.
Na moje mdlosci wzdecia itp wygrzebalam gdzies w necie aby wypic szklanke cieplej wody na pusty zoladek i powiem ze mi pomaga... Bylo jeszcze aby po tej wodzie zjesc kromke razowego chleba z miodem i pozniej dopiero normalne sniadanko.
Smerfetka*
dziewczynki jak po wizytach ??
reklama