reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Magda, większość słów, które i ja chciałbym Wam przekazać, już padły z ust Dziewczyn.
Przytulam mocno i jestem z Wami myślami :*

reklama
Magda, myślę o Was.
I pamiętaj, że niczego złego nie zrobiłaś, nie miałaś żadnego wpływu na bieg zdarzeń.
Ściskam ciepło.

Magda jestem z wami myślami i sercem. Masz cudowną rodzinę, cudowne dzieci, kochającego męża. Ciężko mi coś doradzić... Płacz, pisz, krzycz, tylko nie obwiniaj się!!! Nic złego nie zrobiłaś. A życie ... jest trudne i doświadcza nas :-(

Witam dziewczyny,
i kolejny weekend przed nami.Wydaje mi się, że ten czas jakoś pędzi.
Ja zamierzam mieć wszystkie niezbędne rzeczy dla synka w listopadzie. nie zamierzam zostawiać tego na ostatnie tygodnie. Tak jak piszą dziewczyny - zimno, śnieg - i zbliżające się Święta. Nie ma mowy, żebym wtedy zbyt często z domu wychodziła :-)
Miłego dnia

Hej wszystkim;)
Dziękuje za słowa wsparcia w czwartek w końcu udało mi się dodzwonić do mojej gin kazała mi na szybko zrobić badanie moczu żeby wykluczyć nerki i na szczęście wyniki dobre a jeśli sytuacja się powtórzy to mam jechać do szpitala We wtorek mam wizytę więc dowiem się czegoś więcej:-)
Jeśli chodzi o wyprawkę dla maluszka to myślę, żeby tak między październikiem a listopadem ją skompletować a potem spokojnie czekać na poród bez nerwów, że czegoś nie mam

Magda Bądź dzielna masz dla kogo żyć masz kochające dzieciaczki i męża którzy zawsze będą Cię kochać. Po to jest forum żeby się wygadać to bardzo pomaga wiem z własnego doświadczenia buziaki :)
Kasia Dokładnie jeśli to wózek który Ci się podoba i chcesz mieć to trzeba kupić a nie wierzyć w głupie przesady i gadanie ludzi. My kupiliśmy pierwsze ciuszki w poprzedniej ciąży ok 25 tyg kiedy znaliśmy płeć a wszystko było już gotowe przed porodem i to dużo wcześniej a inni mogą sobie gadać :p

reklama
Magda wspolczuje ci wiem dokładnie co czujesz to jest straszne wiem jak ciężko znalesc sile na to żeby po prostu być kreci się wszytsko w kolko i od nowa człowiek wraca myślami czasami czułam ze swiat się po prostu skonczyl dla mnie i choć ciagle gdzies tam na końcu glowy wierzyłam ze musi się udac mam za sobą lata walki i wiele porażek na roznych etapach ciąży na pewno jest ci ciężko uwierz na końcu tej drogi jest swiatelko przeżyjesz swój bol nie obwiniaj się zrobilas wszytsko co w twojej mocy żeby było dobrze zycze ci dużo wytrwalosci i wiary ze poczujesz się lepiej zycze ci tez zebys na swojej drodze spotkala tylko madrych i lekarzy polozne i pielęgniarki z sercem

Do góry