reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witam ja juz kiedyś się przedstawiałam ,wieki temu jeszcze za czasów forumowego trolla jednocześnie piszącego maturę i podróżującego po USA:-D ale jakoś nie mogłam się wbić w Wasze tempo pisania więc tylko okazjonalnie podczytywałam:-)
Madziu mocno zaciskam kciuki za Ciebie i Twoja Kruszynkę ,wierze ze będzie dobrze!!!!!

reklama
Pene- do grudnia jest troszkę czasu, więc serdecznie witamy Ciebie i małego dzidziusia w brzuchu Mamy! :laugh2:

Marta- witaj ponownie! :tak:

Dziewczyny czy ktoras byla przeziebiona w ciazy? Mnie dopadl katar gardlo..naszczescie goraczki nie mam ale boje sie zeby cos Mojej Niuni nie zaszkodzic? Jakie dobre sposoby macie na wyleczenie?

A tak wogole witam nowe dziewczyny i wasze malenstwa:)

Ana w tej ciąży nie byłam chora ale w poprzednich dwóch to nawet antybiotyki brałam. Na początek czosnek itp. A jak nie pomoże i Cie porządnie rozłoży to do rodzinnego po leki bo choroba gorsza niż leki.

Dziewczyny czy ktoras byla przeziebiona w ciazy? Mnie dopadl katar gardlo..naszczescie goraczki nie mam ale boje sie zeby cos Mojej Niuni nie zaszkodzic? Jakie dobre sposoby macie na wyleczenie?

A tak wogole witam nowe dziewczyny i wasze malenstwa:)

Herbata ciepła z cytryny i miodem. Mleko z miodem i czosnkiem. Syrop *spam* (chyba dobrze napisałam) , herbata z malinami. Oby coś pomogło.

A na katar inhalacje albo napary mi pomogło tylko musisz w aptece zapytać, które krople na katar do inhalacji można stosować w ciąży i woda morska jak najbardziej i szybko zdrowiej:tak:

ana86- ja właśnie przeszłam ostre wirusowe zapalenie krtani i tchawicy. Przede wszystkim inhalacje z soli fizjologicznej, tantum verde spray do gardła, galaretki isla do ssania (super na kaszel i chrypkę), syrop prawoślazowy. Do tego praktycznie cały czas ciepła herbata z miodem cytryną i prawdziwym sokiem z malin.

reklama
Do góry