reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

hej dziewczynki ;]
ale dziś jestem padnięta chyba przez ten upał.. pochwalę się nabyłam mały basen w biedronie za 18 zl tak dla ochłody mam nadzieje ze chociaz troche pomoze ;)

reklama
Ewelinka- ale ja Ci zazdroszczę tak częstych wizyt. Ja swojego dzidziola już miesiąc nie widziałam. :-( Oby do wtorku.

Olushia- hihi, ale fajny pomysł z basenikiem. Przynajmniej nóżki sobie pomoczysz i będzie choć trochę ukojenia z upałach. :zawstydzona/y: Ja mam w całym domu rolety pozasuwane, a wiatrak chodzi na pełnych obrotach w salonie.

Co dzisiaj pichcicie na obiad? U mnie kotleciki z piersi z indyka z serem i pietruszką. Uwielbiam, bo proste i idealne, gdy nie ma się pomysłu na obiad. :-D Przepis kiedyś wrzuciłam w wątku z jedzeniem. :-)

Ostatnia edycja:
Eli- bigos z cukinii? Aaa Kochana koniecznie przepis poproszę, bo u mnie jeszcze czegoś takiego nie było, a chętnie spróbuje, bo brzmi pysznie! :-D Bardzo poproszę. :zawstydzona/y:

czesc Dziewczyny,

przeszlam wczoraj pieklo. Jesli ktos narzeka na polska sluzbe zdrowia, to zapraszam na Wegry. Do teraz probuje dojsc do siebie. Na umowione(!) USG czekalam ponad 4 godziny. Prawie sie poplakalam. Potem okazalo sie, ze mam wielowodzie i jakies guzy na macicy. W zwiazku z wielowodziem kazano mi zrobic ekg dziecka - termin na 23 sierpnia ( a ja prawie schodze z niepokoju). Okazalo sie, ze za ok 300 pln w tym samym miejscu zrobia mi to za tydzien. W przyszlym tygodniu mam milion badan, lekarz powiedzial, ze nie ma widocznych deformacji itd, ale bardzo sie boje. Czy ktoras z Was ma lub miala zbyt duzo wod?

przepraszam, ze tak o sobie, ale musialam sie wyzalic :(

sliwka bardzo wspolczuję, niestety nie pomogę bo nie znam tematu:(

u mnie na obiad nic, znowu mam fatalny nastroj, dziś kompletnie już nie radzę sobie, mam dośc siedzienia sama z dzieckiem. Uspiłam go, chociaż on nie sypia w dzien bo potem idzie spac kolo 23 godz dopiero, ale juz nie miałam siły.

Śliwka, ja też niestety nie pomogę :/ trzymam kciuki, by skończyło się tylko na chwili strachu...
A nie da rady umówić się jeszcze szybciej w innym szpitalu / ośrodku? Żebyś nie musiała się denerwować...

U mnie na obiad były mielone, ziemniaki i mizeria. Bez szału, ale w taką pogodę nikt nie miał siły stać w garach

Śliwka- a na poprzednich USG nie było niczego niepokojącego? Ja również ściskam kciuki, oby wszystko wróciło do normy!

Anula sama wizja wizyt super ale szpital brrr nie życzę... mmm kotleciki musze tez kiedyś znowu zrobic. Ja dziś mam lasagne ;-) właśnie sie piecze :-D

sliwka nie pomogę... ale trzymam kciuki by bylo dobrze i tak będzie! :-)

eli przepis koniecznie wstaw :-D bigos z cukinii brzmi bombowo.

reklama
Co dzis na obiad hmm :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 27
Do góry