reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam się i ja :)
Witaj renia!

Rany, dziewczyny - czy u Was już też nie ma czym oddychać? Jakaś makabra...
Miałam się zabrać za prasowanie i pakowanie, ale chyba zostawię to sobie na wieczór...

Trzymajcie się chłodno, na przekór upałom ;)

reklama
U mnie na Podkarpaciu dziś pochmurno i mimo 25 stopni upału nie ma więc w końcu czuję się lepiej i pracuje bez większych problemów oprócz bólu głowy przez niskie ciśnienie

Ulenka jeżeli chodzi o hemoroidy to nie miałam przyjemności mieć w I ciąży, ale może to tylko zmiana klimatu. Dzidzia też coraz większa, więc może uciska na jakieś naczynie krwionośne. Mam nadzieję,że dodatkowo nic Cię nie boli.
Jeżeli chodzi o sam termin, to nie wiem czy się cieszyć czy przejmować tą końcówką roku. Urodzę na Boże Narodzenie lub na Nowy Rok :-):-)
Idę zaraz do pracy więc miłego popoludnia życzę

Dzien dobry :)

Witam nowa mamę.

U mnie dzisiaj tez pochmurno, choć mam wrażenie ze duszno. Właśnie sobie zrobiłam małe święto i małą kawusie zaraz wypije :) bo tez sie dziś z bólem głowy obudziłam, pewnie właśnie wskutek spadku ciśnienia.

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego dnia!

Dzień doberek :)

Witam nową mamusię :)

ulenka - pewnie to przez zmianę klimatu.. użyaj co ci gin polecił to może przejdzie.

zanag- u mnie też już ciepło - czuję to :) ale nie ma super błekitu na niebie.

U mnie dzidzi się rozpycha czasem już patrząc tylko na brzuch widać ruchy - rewelacyjne uczucie :))
Zaryzykuje i dzisiaj zamawiam ten kojec Motherhood ;]

Witam u mnie jest wkoncu chłodno bo te upały mnie wykańczają wczoraj prawie zemdlalam dobrze ze tata był w pobliżu to kupił mi wodę i czekolade bo sama to chyba bym przewróciła się na środku rynku :(
Witam nowa MAMUSIE :) ja też nam na koniec grudnia termin tyle ze liczę ze będę miała cc to troszkę wcześniej zobaczę synka :D
OLUSHIA Kupuj kupuj myślę ze nie będziesz żałować a i później się przyda przy karmieniu malucha :D
MAGDA UK I jak tam zdrówko już lepiej z dzieciakami ?? Masz już wakacje to chociaż o tyle mniej obowiązków :) no i super ze mąż jest i miał dzień wolny bo ten jeden dzień już pozwala na regenerację :) a kiedy mama przylatuje ?? Zaczynam się obawiać jak to będzie później czy dam rady sama tyle dobrze ze mąż wraca o 15 z pracy :)a jak będę się źle czuła to najwyżej Nikolka dostanie zupkę ze słoiczka a obiad zrobi mąż,po powrocie heh :p

DZIEŃ DOBRY!!!
Witam nowa mamę z twojego miasta mam koleżankę z pracy.
U mnie też już bardzo gorąco zaczynam powoli się rozpuszczać.
Olushia- na bank będziesz zadowolona z rogala mój M. właśnie na nim śpi woli jego od de mnie hahah
A ja mam dziś usg połówkowe może się dowiem płci.
Życze miłego dnia :-)

A mogę wiedzieć czemu liczysz na cc? Córkę też tak rodziłaś?
Ja nie mam doświadczenia więc nie wiem co bym wolała oby tylko było wszystko dobrze

kar - trzymam kciuki za usg i dawaj znać co kryje się pod twoim serduchem :0) Pewnie chłopak - bo tutaj z grudnia większość chłopaków :p

reklama
Gabi Bo bardzo źle wspominam mój poród sn chyba mam zbyt niski próg bólu bardzo cierpiałam mając skurcze a i tak skończyło się cc :mad: tutaj w Pl bezproblemu jestem klasyfikowana do cc jednak w Norwegii już trzeba mieć konkretny powód by je mieć a samo to ze się urodziło pierwsze dziecko tak nie wystarcza :( ale będę robiła wszystko żeby się udało bo drugiego takiego bólu nie zniosę :(

Do góry