makrofag- nie czytaj i nie przejmuj sie tak bardzo , ja nie czuje ruchów jeszcze a w poprzedniej ciazy w 15 tc już wyraźnie czułam motyle a teraz nic , ja po przejściu ponad 2 lata temu ciazy pozamacicznej z dużymi przygodami(( tak sie bałam powtórki z rozrywki tym razem ze przez dwa tygodnie( o ciazy dowiedziałam sie w 4 tc) byłam w takiej panice i do tego jak czytałam dużo objawów w necie to dopóki nie pokazał sie zarodek na usg miałam po raz kolejny wszystkie objawy ciazy pozamacicznej tak sie nakręciłem ze mało na IP nie lądowalam co 3 dni gdyby nie cierpliwość męża i gina to bym chyba zwariowała!!! A okazało sie ze wszystko ok ale siła podświadomości jest ogromna i może wywołać rożne objawy somatyczne , wiec lepiej nie poświęcać czasu na diagnozę u dr.googla ...
Staram się jak mogę dziękuję za słowa otuchy. Brakuje mi trochę takiego żywego człowieka w ciąży, że pójdziemy do kawiarni, usiądziemy sobie przy kawce czy czymkolwiek innym i pogadamy o wszystkim co nas męczy rozumiejąc się wzajemnie bo jesteśmy na podobnym etapie i w podobnej sytuacji Forum pełni funkcję zastępczą ale nie do końca daje mi śmiałość, żeby w świat puszczać wszystkie moje wyimaginowane lęki